onsdag den 2. november 2011

Min grønne hule blir gul,

og snart er der ikke meget hule tilbage... :)
Jeg snakker selvfølgelig om den gamle hønsegård der er blevet til en dejlig grøn hule - det kalder jeg den i hvert fald... men på grund af årstiden er det nu blevet til den gule hule :)


Jeg så på et tidspunkt i et blad en have med en grøn hule, og tænkte at det ville jeg også prøve engang. Så da den gamle hønsegård sku fjernes, var muligheden der. Der er plantet klatrehortensia bagtil og til venstre, og forrest en bøgehæk. Det er først i år at det gamle staldvindue er hængt op, men inden længe er hækken vokset op omkring og så håber jeg at det blir lidt mere 'huleagtigt' :)
Noget der irriterer mig voldsomt meget, er det hæsligt grimme tørrestativ med de endnu mere hæsligt grimme tøjklemmer... men indtil jeg finder på en bedre idé, må den altså få lov at blive stående der :)


På dette billede fra juli måned kan man måske bedre fornemme hvorfor jeg kalder det den grønne hule :)


Inde i hulen kan jeg næsten sidde og gemme mig, og når hortensiaerne blomstrer findes der ikke noget bedre sted at være... det er en bedøvende skøn duft :)


Den grønne hule er i forlængelse af vores gamle grimme skur, der virkelig trænger til en overhaling... men indtil den blir overhalet prøver jeg at pynte lidt på det :) Jeg elsker at gå i genbrugsbutikker og finde små finurligheder... som for eksempel disse små gipsbilleder der viser de 4 årstider. De er måske ikke beregnet til at hænge ude, men til 20 kr. så kan de holde så længe de vil :)


Den smukke statue er en gave som jeg er rigtig glad for. Det tog noget tid inden jeg fandt ud af hvor hun skulle stå, men jeg synes at lige præcis her er et godt sted :)

Det var alt fra mig idag...

Ha en dejlig aften...

3 kommentarer:

 1. Gode billeder.
  Hvor ser det godt ud.
  De fire årstider er da smukke.
  Det gamle staldvindue pynter op. Jeg holder meget af gamle ting.
  Jeg kan også godt li` statuen. Den er smuk.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Hvor er din hule bare hyggelig :-) Den er jeg helt vild med, og sikke en god idé at bruge nettet fra hønsegården. Den idé vil jeg helt sikkert hænge på min mentale opslagstavle, for jeg har en del steder hvor klatrehortensia kan gro godt, og jeg elsker de store smukke 'blomster'.
  Mht. tørresnoren. Jeg bruger træklemmer, og så tager jeg dem ned når jeg tager tøjet ned og har dem i en spand, måske en idé du kunne bruge :-)

  SvarSlet
 3. Hanne det er da helt sikkert en idé jeg kan bruge... jeg er bare ikke go til det der med at ta klemmerne ned ;) Men måske er det træklemmer jeg skal ud i så... de er da i hvert fald mere diskrete end de farvestrålende eksemplarer jeg har nu... :)

  SvarSlet