onsdag den 16. november 2011

Det startede så godt...

og så endte det så skidt :( Jeg sad igår aftes og skrev mit indlæg med billeder, videoklip og hele molevitten, og så bare fordi man kommer til at trykke på én eneste forkert knap så er det hele væk... helt og aldeles væk... nuuuujjj hvor blir jeg sur på mig selv når det sker. Og der var klokken altså over 23, så i raseri gik jeg i min seng i stedet for !!!
Nå men det var igår... så kan jeg i stedet for fortælle idag at jeg er færdiiiiiiig :)
Hvis jeg skal fortsætte hvor jeg slap, så fik jeg malet vinduerne søndag. Min mand lavede det fine bord til mig. 3 meter langt med 2 baljer i - en til lecakugler og en til muld. Det blir dejligt når der skal plantes i krukker. Sammen samlede vi de 3 reoler, og mandag og tirsdag gik jeg så og satte alle mine ting på plads. Igår med levende lys, og jeg hyggede mig ret så meget :) Og skal jeg selv sige det, så er det da blevet helt godt :) Når nu jeg siger at jeg er færdig, så er det jo ikke hele skuret - som det ses :) Der skal manden lige med ind over... måske i weekenden !!!
Her kommer nogle billeder af det færdige resultat...

Da det er svært at ta billeder i så lille et rum, har jeg prøvet mig frem med videoklip. Det er optaget med mit digitalkamera, så det er ikke bedste kvalitet... og bær over med min rystende hånd :)
Den første video er helt fra starten, hvor kun skillevæggen er sat op...


Den anden video er så det færdige resultat... på det tidspunkt var det blevet mørkt, og ja det ses på kvaliteten :)
Flisen der står på bordet, er en vi har fundet i jorden her. Vi bor i et gammelt betonstøberi, og ved siden af en gammel losseplads. Så lige meget hvor vi graver henne, så kommer der betonklumper, mursten eller en eller anden sjov ting frem... vi har blandt andet fundet en madam blå kande, en gaffel, en hældetud til en fin porcelænskande, mange små glasflasker i alle mulige størrelser, en meget gammel ringklokke til cykel, noget af et staldvindue og jeg ku blive ved... :) Og så den fine flise som ikke er den første vi finder af dem, de andre har bare ikke været så pæne. Men denne her var så fin, at den selvfølgelig sku gemmes :)

6 kommentarer:

 1. Fin lille video.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Så er jeg her igen. Jeg glemte lige....
  Hvor har du dog fået det til at se godt ud.

  SvarSlet
 3. Ja hvor er det blevet fint, det må jeg sige, og bordet er jeg meget imponeret af. Godt gået, du fik ryddet op. Ærgerligt at teknikken ikke virker, men det sker jo en gang i mellem.
  Bedre held i morgen :o)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare blevet et lækkert rum, wow. Der skal du nok få mange timer brugt, tror jeg :-)
  Det er et skønt langt bord, med plads til rigtigt at rode... jeg mente arbejde :-D (Jeg får nemlig lynhurtigt rodet sådan et bord til. :-)

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn forvandling - det er jo blevet et rigtig havelegerum, som du helt sikkert vil nyde at tilbringe mange timer i. Tillykke med det flotte resultat :-)

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde kommentarer :)
  Jeg er også glad for mit nye bord... eller det blir jeg, jeg har jo ikke brugt det endnu :) Lige nu ser det pænt og rent ud, men bare rolig det skal nok blive beskidt og rodet... :)

  SvarSlet