fredag den 11. november 2011

Endelig kom solen

og hvor var det dejligt at se dens lysende stråler rundt i haven :) Men brrr rigtig koldt fordi det har blæst en del... derfor blev det kun til en tur rundt med kameraet... indtil mine fingre synes det blev for koldt :)

På min 'vejrstation' ku man se at det blæste... :)

Ved Søen opdagede jeg en ny svamp...

Perlerønnens hvide bær... et lille opstammet træ jeg har... grenene har været knap så kønne i år, men bærrene er stadig skønne...

Så er gunneraen klasket sammen, og har sagt tak for i år...

Min dværgrhododendron fortæller mig, at der kommer et sandt blomsterflor næste år :)
Med mindre det går som i år, hvor der kom en gang frost da den stod aller flottest med de første blomster... øv øv, så var det ødelagt...

Druelyngen som har de mest fantastiske efterårsfarver...

Klatrehortensiaen står med grønne knopper... bare det nu går godt... det plejer det at gøre :)

Jeg var lige et smut forbi Frelleren igår, og fandt lidt som jeg bare ikke ku undvære... :) Den fine lysestage regner jeg med skal hænge i mit lille rum i skuret når det er færdigt - skal ha fundet på et navn... mit lille rum i skuret klinger ikke i mit øre :) Potten skal jeg bruge til et 'hostaarrangement', og zinkspanden synes jeg bare er sød... :) Derudover købte jeg også de sødeste nisser, men dem må I vente med at se til december... sådan er det her :)

Undskyld Hr., må jeg byde Dem et kirsebær... eller et lækkert rødt æble fra mit paradisæbletræ :) Jeg elsker dens knaldrøde æbler - og det gør solsorterne i øvrigt også :) Og så er det jo beviset på at der har været sol i min have idag... :)

Den japanske løn har smidt sine skønne blade på jorden nu, men der pynter de faktisk også :)

Det er nok ikke meget varmere imorgen, men så skal det varme tøj frem, for ud det skal jeg i hvert fald :)
Kom lige til at tænke på et ordsprog fra vejrudsigten forleden:
NO SUN
NO FUN
NO VEMBER
I lang tid føltes det da også som om vi ikke sku se solen igen, men det fik den lige vist os idag ikke passer... heldigvis :)

4 kommentarer:

 1. De knaldrøde små æbler er sådan et friskt pust i denne tid, hvor alle bladene stort set er faldet af træerne. Jeg har intet paradisæbletræ, men jeg har sat den på min ønskeliste :-)

  Med den rette påklædning, så er vejret altid 'rigtigt'. Jeg skal helt sikkert også have godt med tøj på og så ud i min have, hvor jeg ikke har været den sidste uges tid, så jeg savner :-)

  God havetid til dig :)

  SvarSlet
 2. Gode billeder.
  Hvor er det skønne ting du har købt.
  Ja det var rigtig koldt i går. Jeg frøs med anstand på markedet i Brørup.
  I dag har det heldigvis ikke blæst så meget, så det har ikke føltes helt så koldt, selv om der ikke har været ret mange graders varme. Jeg har da været i haven i en god times tid her i eftermiddag, men hvor bliver der hurtig mørk.

  SvarSlet
 3. Nej, hvor sjovt... sådan en 'vejrstation' har min mand også. Den har jeg købt til ham :-D Vores snor er bare blæst af. Så stationen må til reparation inden næste forår.
  Sikke dejlige ting din Freller har. Dem ville jeg også have taget med hjem. Vent du bare tålmodigt. Jeg er sikker på at det rigtige navn til dit hygge-skur dukker op lige pludseligt, men du går og nusser med det :-)
  Hvor er paradisæblerne smukke. Jeg har et træ med mørke blade. Det var det jeg valgte det ud fra, men hvis jeg kan finde plads til et til, skal det helt sikkert vælges ud fra 'æblerne'. Også for fuglenes skyld.
  Det var også koldt idag, men heldigvis næsten ingen vind. Jeg har nu fundet de lange underbukser frem nu. De kan virkelig anbefales ;-)

  SvarSlet
 4. Ja lange underbukser og/eller regnbukser, de holder vinden ude. Her blæste det også en hel del og var hundekoldt, men jeg havde uniformen i orden og var ude i over 2 timer.
  Det var fine billeder, du fik taget og søde ting du har købt.

  SvarSlet