søndag den 20. november 2011

Finurligheder !!!

Hvor længe kan det dog blive ved, det dejlige vejr... bortset fra morgen- og aftentåge/dis, så har jeg ikke noget at klage over. Idag kæmpede solen for at komme igennem, men det lykkedes ikke rigtigt for den. Jeg har været i haven både lørdag og søndag, og kan nu melde haven vinterklar :) Dermed ikke sagt, at jeg ikke kommer i haven mere i år, for så længe vi har sådan et vejr, så kan jeg ikke holde mig væk :)
Jeg har nydt fuglenes selskab... de har fundet ud af, at her blir der fodret :) Solsort, sumpmejse, skovspurv, blåmejse, rødhals og bogfinke har indtil videre fundet vej... Og hen over haven kom idag 13 svaner i v-formation... flot syn :)
Der er mange finurligheder i haven, hvis man ellers kan få øje på dem... jeg har fanget nogle af dem på billeder idag :)

En udhulet svamp - gad vide hvem der har spist det???

Vi har en bue af rionet hvor to bøgeplanter vokser op ad. Rionettet flytter sig ikke, og det vil bøgen åbenbart heller ikke...så de 'smelter' ligesom sammen :)

Her er det to grene der 'smelter' sammen...

En mystisk form for mos... vidste ikke det ku se sådan ud...

Hvis der er noget der kan sno sig, så er det kaprifolien... helt uden hjælp

En lanterne jeg hængte op for længe siden, og det ser ud til at den har fået fast plads der :)


Lige da jeg så dette tænkte jeg - hvad i alverden er det??? Så kom jeg i tanke om, at jeg har plantet en eller anden form for viol der... men finurligt ser det ud :)

4 kommentarer:

 1. Det er nogle sjove billeder du viser i dag. Især er jeg vild med din mos :)

  SvarSlet
 2. Gode billeder.
  Jeg fik ikke lavet noget i haven i dag. Ville have revet blade sammen, men nu loves der jo storm, så måske forsvinder bladene helt af sig selv...Det håber jeg da på.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 3. Det er mange sjove ting, du har fundet at fotografere i dag. Sådan en mos har jeg aldrig set før. Den ser lidt spøjs ud.

  SvarSlet
 4. Sjove billeder du har taget i haven. Og sikke en stædig bøgeplante :-)
  Jeg fandt også en viol som så ud som din, og det undrede også mig. Det synes jeg heller ikke at jeg har set før.

  SvarSlet