torsdag den 17. november 2011

Jeg er ikke den eneste...

der ikke har helt styr på købelysten, kan jeg læse her i Blogland... og det prøver jeg så at trøste mig med :) Men mon ikke det får en naturlig pause, når vintervejret sætter ind :)
Her er de sidste par dages mere eller mindre nødvendige indkøb... :)

Igår kørte jeg forbi Bilka, og helt ærligt så var det da dumt at køre hjem uden at tjekke om de havde nogle gode tilbud :) Jeg tænkte på stauder og lignende som kunne stå til spotpris, fordi det er ved at være sidste chance for dem at komme af med planterne. Og så har jeg tænkt meget på tulipanen 'Angelique' siden jeg så den her i Blogland, og det ku jo være at jeg var heldig at kunne finde den :) Der var ingen tulipan - der var slet ikke flere forårsløg :( Men de havde gode tilbud på stauder og lignende. Jeg har ikke brug for stauder, men jeg købte 2 blåregn til 30 kroner stykket. Et godt køb til prisen synes jeg, men ellers ved jeg ikke hvor klogt det var :) Godtnok har jeg en drøm om en pergola med blåregn, men det er endnu kun tanker i mit hovede... hmmmm håber jeg kan holde liv i dem til planen står klar :)

Nogen der kender den???

Og idag var jeg forbi Frelleren - igen... jeg kan ikke holde ud at tænke på, at der måske står noget på hylderne som jeg bare ikke kan undvære... he he :)
Og idag stod denne skønne zinkbalje der, og den kan jeg bare ikke undvære :)
Granen købte jeg i Rema 1000 til en flad tyver, og så vil jeg se om jeg kan lave et 'arrangement' ud af det :)

Og til sidst mit nyeste haveblad som ligger tålmodigt og venter på mig. Det kom med posten i tirsdags, men jeg har ikke haft tid til at læse i det endnu... Jeg har abonneret på Alt om Haven siden 2005, og det har givet mig mange ideer. Håber jeg når at bladre lidt i det i aften, ellers venter weekenden lige om hjørnet :)

4 kommentarer:

 1. Held og lykke med det nykøbte, det skal nok blive godt. Jeg har også mit blad liggende fra i tirsdags, i går og dag har jeg lavet indlæg om mine roser, så jeg har heller ikke haft tid at læse i det endnu.

  SvarSlet
 2. Jeg har også en blåregn, der venter på virkeliggørelsen af en pergola-drøm, så det er de ikke helt alene om :-)

  SvarSlet
 3. Held og lykke med dine gode køb.
  Zinkbaljen skal du nok blive glad for.
  Vi har blåregn op af den ene af vore espaliere.
  Håber de vil komme til at fylde noget mere til næste år.

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke erfaring med blåregn. Men jeg ønsker mig også nogle, når jeg en dag finder et godt sted at gro dem :-)
  Skøn zink-balje, den havde jeg heller ikke kunne stå for.
  Jeg er nået halvvejs i mit haveblad :-)

  SvarSlet