mandag den 14. november 2011

Er du svimmel

jeg har mange ting... alt for mange hvis man spørger min mand :) Men heldigt for ham, så har ikke noget at gøre med at få det hele sat på plads. Planen for idag var helt klar - hjem fra arbejde og så igang med at sætte alt på plads i skuret, og så var jeg færdig til aftensmadstid... men ak ak, min plan holdt ikke. Selvom jeg havde hjælp fra min datter, så nåede jeg det altså ikke. Hvor svært kan det da være at sætte ting på plads, spørger min mand... tjaahh nu er jeg lidt af en pernittengryn, så det er ikke bare sådan lige til :) Men der kommer jo heldigvis en dag igen imorgen, og så skal det altså være færdigt !!!
Nå men det jeg ville frem til var, at eftersom jeg ikke blev færdig idag, så er der heller ingen billeder af det færdige projekt. Til gengæld får I her billeder helt fra starten, og historien om mit gamle skur :)

Mit gamle men helt uundværlige skur er ca. 30 kvadratmeter. Det er fra først i 1900-tallet, og i så dårligt stand at forsikringsselskabet ikke vil forsikre det :) Selve skelettet er lavet af granstammer der ikke på nogen måde er høvlet, behandlet eller noget andet. De er fulde af borebiller (som vi jævnligt prøver at ta livet af), og så har vi været nødt til at forstærke med frisk træ rundt omkring. Murene er muret op af sandsten som er noget værre skrammel. De gamle staldvinduer fejler til gengæld ikke noget, men glasset er en masse rester der er puslet sammen. Gulvet er i forskellige niveauer, og midt i det hele har betonen løftet sig, fordi birketræet lige ved siden af har smidt en ordentlig rod ind under skuret :) Hold da op hvor lyder det forfærdeligt når det står sådan sort på hvidt - og hvorfor ikke bare vælte det og bygge nyt... jamen det fungerer jo som det er :) Man kan så sige, at det måske er lidt skørt at gøre så meget ud af mit lille nye rum, men hva pyt jeg er helt overbevist om at jeg blir superglad for det... og det er vel det der tæller :)
Før alt det her havde min mand hans reservedelslager i skuret (han arbejder i havemaskiner), og jeg var forvist til det lille hjørne I kan se på billedet - stakkels mig :) Nu har han flyttet en stor del af hans ting, og så har vi indgået et kompromis... Jeg får ca. en tredjedel kun til mig selv, så er der ca. en tredjedel til fælles, den sidste tredjedel er en helt anden historie - heraf er under halvdelen min mands :) og det sidste er A Pindhytt'... som sagt en hel anden historie, som I må få en anden gang :) Men alt i alt et kompromis jeg er ret godt tilfreds med :)

Så er skillevæggen sat op, men ingen har gidet at rydde op endnu :)

Tadaaa... :) træet skal males, og som det ses, så skal muren pudses...

Træværket er malet, og det lyser gevaldigt op...

Min mand har pudset muren, og der sku noget af et lag på sku jeg hilse og sige... :)

Jeg havde da håbet, at én gang maling var nok, men jeg blev klogere...

Sådan det pyntede... ikke en skønpudset mur, men meget 'rustikt'... hø hø :)

Så langt, så godt - resten følger imorgen... forhåbentligt :)
Det er svært at ta billeder i så lille et rum, så jeg vil prøve med videoklip om ikke det ku blive godt !!!
Nu håber jeg virkelig ikke at jeg har trættet jer med min lange smøre, jeg vil begrænse mig imorgen :)

5 kommentarer:

 1. Bonderøven får historien mig til at tænke på :-) men hvorfor vælte, hvis det fungerer alligevel. At bygge nyt op koster jo også penge, så jeg synes det er helt ok, og det ser da ud til at blive fint. Glæder mig til at se, om du bliver færdig i morgen ;-)Det tager lang tid at sætte noget på plads, hvis man skal kunne finde det igen.
  God arbejdslyst

  SvarSlet
 2. Alting tager tid, men gør det noget, bare det bliver som man gerne vil ha` det.
  Glæder mig til at se resultatet når du engang får det hele på plads.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 3. Jeg synes at dit rum ser virkelig hyggeligt ud. Og jeg kan godt lide tanken om ikke bare at vælte det hele fordi det er gammelt.
  Jeg kan godt forstå at det tager lang tid. Mine planer holder heller aldrig med sådan noget. Skidt pyt, du når det imorgen eller en anden dag :-)

  SvarSlet
 4. Indtil nu ser det da godt ud, glæder mig at læse at i har valgt at renovere bygningen i stedet for at rive det det. en gammel bygning har jo også charme og sjæl.. :)

  SvarSlet
 5. hvor er du flittig... det skal nok blive godt:) Anne Gine

  SvarSlet