fredag den 25. november 2011

Et lager af godter...

Jeg har rigtig mange sten i min have, og skal helt sikkert ha flere, så jeg samler alt det sammen jeg overhovedet kan komme til :) Heldigvis har jeg to matrikler til rådighed, og kan gemme det lidt af vejen, for det er jo ikke nødvendigvis det skønneste syn :)

Mit 'godtelager' :)

Store og små chaussesten i massevis. Dem fik vi for at hente dem - det er da fantastisk. Jeg har en idé om, at de skal bruges til et bålsted. I netkurven ved siden af, er der piksten.

To granitstykker på omkring 1,5 meter og et lille stykke ved siden af. Den ene af de store har jeg fået af min far, den stod bare gemt væk i et buskads - og det syntes jeg jo var sååååå synd :) De to andre har jeg fået af min lillebror, noget han havde i overskud fra hans egen have... og det siger man jo da ikke nej til...

Kønt er det jo ikke ligefrem...

En rest af herregårdssten som vi ikke rigtig ved hvad skal bruges til, men man smider det jo heller ikke bare ud :) Ved siden af en kæmpe sten, som ikke bare sådan lige kan flyttes...

Sten i alle mulige størrelser som vi enten har fået eller købt... de er ved at være gemt væk i bøgeskovens mange blade.

Igår kom der så endnu et læs godter. 9 kæmpestore sten... det var ikke noget jeg havde bestilt, men vores 'gode forbindelse' tog chancen og kørte forbi, og det siger man jo heller ikke nej til :)

Og som det ses, så har solen skinnet her i vestjylland idag :) Dog først efter en blæsende, mørk og drivvåd morgen/formiddag.

Grunden til at jeg begyndte at samle store sten sammen var, at jeg havde en drøm om en gårdhave med masser af store sten. Jeg vidste nogenlunde hvordan jeg ville ha det, men jeg har måtte indse at jeg lige nu har nok at passe i haven. Ikke at jeg ikke kan li havearbejde, men der skal jo også gerne være tid til at nyde haven. Jeg vil dog stadig gerne bruge de store sten, det blir bare ikke helt på den måde jeg havde forestillet mig.
Jeg tror at jeg imorgen vil spørge om gode råd her i Blogland :)

9 kommentarer:

 1. Sikke et skønt lager af sten-godter du har der, wow :-)
  Jeg elsker også sten, og arver også nogle ind imellem rundt omkring, men selvfølgelig i meget mindre målestok.
  Jeg bruger dem som kanter, i bedene mellem planterne, og tit på hjørner mm til at bløde op.
  Jeg skal nok holde øje med dit indlæg om gode råd :-)

  SvarSlet
 2. Waw for en lækker samling sten, det kan jeg godt misunde dig :-)

  Brosten og chaussesten til foræringspris, det er bestemt ikke dårligt. Jeg elsker natursten de er mange gange kønnere end betonsten :-))
  Håber du får anvendt alle dine sten på en god måde :-)

  SvarSlet
 3. Det var da noget af en samling sten, du har der. Håber nogen vil give gode råd, de store du har fået i dag, er nu ikke sådan lige at flytte med. Så det er skidt, når græsset begynder at gro igen.
  Det er også godt, I har meget plads, så finder I jo nok et sted, hvor I bliver glade for dem.

  SvarSlet
 4. Hvor er du heldig at have så mange sten.

  Hvor er de store sten dog flotte.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 5. Jeg vil foreslå dig, at melde din haveblog til på "Danske Haveblog", http://haveblogs.blogspot.com/

  Det er en god måde at få flere læsere på :-)

  SvarSlet
 6. Nej sikken en masse flotte sten. Er helt misundelig, det er lige godter for mig:) Har 3 forkølede sted bag mit skur. God weekend

  SvarSlet
 7. Tak for alle de søde ord :)
  Høneballehaven - min mand har heldigvis maskineri til at flytte de store sten, så de skal bare lige flyttes over til alle de andre :)
  Vivi - tak for det gode råd, det er gjort :)

  SvarSlet
 8. For syv sytten hvor har du mange dejlige sten. For mig er sten guld!

  SvarSlet
 9. Lene - ja det er lige netop guld :)
  Og når man så kan få det gratis, så er det bare endnu bedre. Endnu ved jeg ikke helt hvad jeg skal bruge alle de sten til, men de er i hvert fald rare at ha... :)

  SvarSlet