tirsdag den 8. november 2011

Der er dejligt i Blogland

- det har jeg fundet ud af efter ret kort tid :)
Hvor ellers kan man se masser af billeder af øjenbæer, der helt frivilligt er lagt ud på nettet :) Det synes jeg da er helt fantastisk... 'normalt' er det jo alt det pæne man ser i blade, på tv, osv - men hvorfor skal det også altid være det. Modigt af ejeren af den første øjenbæ, og friskt af andre at hoppe med på vognen :)
Med det sagt, så vil jeg selvfølgelig også komme med mit bidrag...

Min absolut værste øjenbæ...

Her er alt muligt stablet sammen...

... i en stor pærevælling...

Men heldigvis så ved jeg, at det ikke varer ved...

... for jeg har nemlig gang i endnu et projekt :) Vores gamle skur har altid været en blanding af mine haveting og mandens - ja jeg vil jo kalde det skrammel ;) - meget trangt og ikke spor hyggeligt. Jeg har på en eller anden måde fået overtalt manden til at flytte de fleste af hans ting, så nu styrer jeg bare i skuret ;) Der er sat en skillevæg op som jeg har fået malet. Det næste jeg venter på er, at gavlen blir pudset. Så skal den males, der skal et bord op, nogle reoler og så er jeg overbevist om at det nok skal blive hyggeligt :)
Og så kan jeg få fjernet min øjenbæ... :)

8 kommentarer:

 1. Ja lidt oprydning vil da godt nok gøre underværker :-) Det bliver dejligt, når du får skuret for dig selv. Hvor gør han så af sine ting? Hvis de kommer udenfor at stå, er du lige vidt :o)
  Og så har du ret, der er dejligt i blogland, det var du hurtig til at finde ud af, men du kom også ind på et godt tidspunkt.
  Vi regner heldigvis med, der bliver ved med at være dejlig ;-)

  SvarSlet
 2. Han har heldigvis bygget sit eget lille skur, så der kan han gøre lige som han vil... :)

  SvarSlet
 3. Uha ja, det var en grimmer en :-D
  Og nej, det synes jeg faktisk ikke, for der ligger da nogle gode ting der imellem, kan jeg se.
  Jeg kan godt se for mig hvor hyggeligt du får det derinde. Og så kan du sætte de fine gamle 'ting' pænt frem.

  SvarSlet
 4. Hvor er du dog heldig at have så mange gode gamle ting, transportspand, malkespand, si, kurve, gl staldvinduer, ja jeg kan blive ved. De kan måske komme til at pynte op i haven hvis altså du som jeg er til den slags.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 5. Tror vi allesammen har brug for sådant et roderum hvor man lige kan stille nogle ting for en "kort" periode. Mit skur ser ud som noget i den retning lige i disse dage hvor der er travlt med den sidste vinterklargøring.
  Henrik

  SvarSlet
 6. Landbohaven: Du kan tro jeg også er til den slags :) Jeg ved ikke altid hvad jeg skal bruge tingene til, men lader ikke sådan noget 'guld' gå min næse forbi... lige pludselig ved jeg hvad deres formål er... :)

  Henrik: Ja der er vist lidt hektisk rundt omkring i de danske haver for tiden... godt at vide man ikke er alene... :)

  SvarSlet
 7. Tak for din hilsen.

  Sjovt med sådan nogle fææææle øjebæer.... Det er da for morsomt. Og jeg har fået mange billige grin. Vi er jo alle kun mennesker, og ting fylder. Det lyder som en god ide med at pudse muren og gøre det hyggeligt inde i skuret. Vi har gjort noget lignende i vores skur, som nu er blevet "opgraderet" til anneks. ;)Vi har endda haft sovende gæster derude.

  Klø bare på. Velkommen i Blogland :)

  knus
  Eva

  SvarSlet
 8. Velkommen i blogland. Jeg er også her her på blogland og hvor er det skønt. Sikken en masse glade havefolk. TAK for kigget af dit øjebæ. Jeg har ikke helt haft mod til at lægge ud endnu, men jeg kan helt klart være med. Jeg lægger dig lige på min blog også:) Hilsen og god weekend. Lise Lotte

  SvarSlet