mandag den 5. december 2011

Juletræ og vinter...

Puha... en weekend med arbejde, julefrokost og sofadag, så lyset på juletræet måtte vente... :)
Men idag fik vi det ordnet, og nu glæder jeg mig til at se på det hver dag. Jeg fik ikke taget noget billede, så jeg har været i gemmerne, og fundet et fra sidste år med MASSER AF SNE :)

Helt så meget vinter har vi ikke endnu, men det begynder at ligne noget. Masser af haglbyger, så indimellem  er der da lidt hvidt, og koldt er det også. Jeg var lige inde på min hjemmeside og tjekke hvad jeg havde skrevet sidste år på denne tid. Den 4. december havde vi masser af sne og minus 9 grader... billedet med juletræet er i øvrigt fra den 21. december sidste år.


Og så vil jeg lige vise jer et billede fra nabolaget... julebelysning er en smagssag, og dette er ikke min smag :) Masser af farver og blinkende lys, og det fortsætter bare hele vejen rundt om huset, på murene, på taget, op ad flagstangen osv. Jeg er mere til det hyggelige hvide lys, det er mere juleagtigt... men det er bare min mening :)

6 kommentarer:

 1. Ja dit juletræ er smukt og enkelt. Nabohuset er noget amerikansk i det, så har jeg ikke sagt for meget ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg er heller ikke til alt det Tivoli-agtige halløj. Næh, må vi bede om den enkle juletræskæde :)

  SvarSlet
 3. Heller ikke jeg er til farvestrålende blinkende lamper, godt jeg ikke bor nabo til sådan et show.
  Din enkle juletræskæde er mange gange flottere, og meget mere julet, set ud fra min smag :-))

  SvarSlet
 4. He he.....jeg er heller ikke typen der vælger at plastre matriklen ind i tivoli-belysning - men som sagt er det jo en smagssag.....og om ikke andet så giver det os "klassiske-konservative-julelys-tilhængere" noget at trække på smilebåndet over - og det er jo heller ikke så skidt endda.
  Hvad der er værre, er al den el/CO2 der bliver brændt af på det gøgl - det synes jeg godt vi alle kunne tænke lidt over, mærkeligt vi ikke er blevet klogere her i den sommerens syndflod.
  Kh Helle

  SvarSlet
 5. Noget af en julebelysning du har at se på.

  SvarSlet
 6. Dit juletræ sidste år er virkelig hyggeligt, men jeg savner nu ikke sneen i år :-)
  Noget af en 'jule'- belysning hos naboen.

  SvarSlet