mandag den 26. december 2011

Jeg er så glad...

for jeg fik min bog... Hemmelige haver var under mit juletræ :o)
Jeg har læst, at der er nogle af de andre bloggere der var knap så heldige fordi den var udsolgt... se jeg var jo så snedig at fortælle min mand og børn da der kun var et eksemplar tilbage i boghandlen... og heldigvis lyttede de til mig :o)
Indtil nu har jeg kun haft tid til at kigge billeder, men det ser meget lovende ud, og jeg glæder mig til at smide mig på sofaen og gå i gang med at læse... det kan kun blive inspirerende :o)

Det var det eneste haverelaterede ønske jeg havde i år, så jeg kan kun være tilfreds.

Men overrasket blev jeg også... MEGET... da jeg fik gaven fra min lillebror og svigerinde. Deres have er fuld af lækre ting og finurligheder, som de selv finder på. Min lillebror er meget kreativ og opfindsom, og det er blevet brugt min helt unikke julegave :o)
Jeg skal ærligt indrømme, at da jeg lige så den tænkte jeg: hvad i alverden er det, og hvad skal jeg lige med den. Men efterhånden som jeg fik kigget på den, blev jeg mere og mere forelsket i den. Og så varm indeni... for det ville da ha været langt nemmere at gå i en butik og købe en ting. I stedet har de tænkt på lige netop mig og hvad jeg kan  li, og brugt tid og energi på min gave som ingen andre har :o)
Nu skal I se hvad jeg snakker om...

Det blev et mærkeligt billede kan jeg se - ved ikke hvorfor det er så sløret foroven!
Ja hvad er det??? Sådan tænkte jeg også... :o)
Historien er, at mine brødre og jeg har aftalt et ikke for stort beløb at købe julegaver for, fordi der er så mange gaver der skal købes. Min lillebror og svigerinde syntes det var svært at finde noget, og valgte derfor selv at lave en gave.
Det er en havelåge som de ikke har brug for længere. De har pudset den ned og malet den. Kobberstykkerne var også noget de havde til overs fra et projekt i deres have. Keramiktingene har de købt, og selvfølgelig også fedtkuglerne til fuglene. Det er måske ikke til at se på billedet, men i 3 af ringene i midten, er der kobberstykker foldet så der kan ligge to fedtkugler i hver.
Der følger to stolper med, og deres idé er at den skal hæves et lille stykke over jorden. I de fem huller i bunden kan der hænge kæder, og så kan der gro klatreplanter op ad dem. Det kan jeg godt se for mig, men det skal være en plante der gror begrænset synes jeg. Og så ku den bruges til fuglefoder - det skal prøves, men jeg er ikke sikker :o)
Jeg vil dog pille de påsatte stjerner af... det er lige i overkanten for mig :o)

Der er to fredsduer...

Tre engletrompetblomster - synes jeg det ligner :o)

Tre kobberstykker til fedtkugler...

Og tre engle som er bedårende søde...
Jeg er meget glad for den, og synes det er en fantastisk personlig gave. Det eneste lille problem jeg har er, at jeg ikke rigtig ved hvor den skal være i min have... men det er jeg sikker på at jeg nok skal finde ud af :o)

Fortsat glædelig bag-jul til alle...

6 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye bog, det var skønt at du fik den. Den er fantastisk!

  Din havelåge-planteklatrestativ er specielt, men bliver helt sikkert en unik ting i din have, som ikke findes andre steder. Det er da tydeligt at der ligger mange tanker (og arbejde)bag gaven, så jeg kan godt forstå at du er glad for den :)

  SvarSlet
 2. Godt du fik bogen, Bent sendte bud efter den på forlaget, så er man på den sikre side.
  Sikken en flot låge, det var da en dejlig personlig gave, hvor de virkelig har tænkt på dig. Måske er stjernerne lidt for meget, men hvis de kan tages af, er det jo nemt.
  Tillykke med lågen, du finder nok en plads til den :o)

  SvarSlet
 3. Hej Bettina
  Hvor er det en spændende gave, du har fået. Jeg kan godt forstå, at du er glad for den. Hemmelige Haver kan du godt glæde dig til.

  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Tillykke med din ny bog.
  Flot låge. Du skal nok finde en plads til den.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 5. Sådan en gave rummer omtanke og kærlighed......den kommer du til at skatte højt.
  Hemmelige Haver er nu heller ikke så ringe endda ;o)
  Glædelig baghjul :o)

  SvarSlet
 6. Glædelig bagjul.
  Det er da en skøn låge du har fået. Jeg kan godt forstå at du er glad for den, så den er lavet til dig personligt, og så af lillebror :-)
  Jeg tror den bliver rigtigt sød med planter i bunden. Måske kan du plante lathyrus, så den er fri for planter om vinteren til fuglene. Og hænge små potter med sommerblomster også. Jeg ville ihvertfald bruge den i min have også :-)
  Jeg fik også Hemmelige Haver. Jeg var så smart at sende ønskeseddel med et online link til familien ret tidligt :-) Jeg har kun læst tre afsnit indtil videre, for jeg sparer på den :-D

  SvarSlet