onsdag den 28. december 2011

Længsel...

Lige så skønt som vejret var igår, lige så kedeligt har det været idag...
Jeg kom sådan i forårshumør igår, at jeg måtte ha en lille dosis idag igen... eftersom jeg ikke ku få det i haven, har jeg været i arkiverne...
Nyd det... :o)


11 kommentarer:

 1. Du har ret, hvor har det været mørkt og trist i dag, så det var dejligt med lidt forårsstemning på din blog.
  Jeg har også den der hvide anemone, desværre er den ikke god til at brede sig, men din ser god og fyldig ud.

  SvarSlet
 2. Dejlig med sådan nogen smukke blomsterbilleder på denne grå, kedelige og fugtige dag.
  Hvor man dog komer til at længes efter forår.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 3. Tak for dejlige forårsbilleder. Så kan vi lidt igen :)

  SvarSlet
 4. Tak for de søde kommentarer, og Lisbeth... jeg aner ikke hvor den hvide anemone kommer fra :o) Jeg har ikke plantet den i min have, et år var den her bare, og nu er den tre steder rundt i haven. Den ser ud til at brede sig godt, og jeg glædes bare over min 'gave'... :o)

  SvarSlet
 5. Dejlige forårsbilleder - og ja, nu kommer vi da til at længes endnu mere efter foråret!

  SvarSlet
 6. Suk ja, hvor vi længes, og drømmer :-D
  Nu blev jeg lige totalt forelsket i din anemone, og så er den et lille selvsået mirakel. Den skal jeg helt sikkert på udkig efter.
  Skønne billeder, tak :-)

  SvarSlet
 7. Ja, jeg sukker også og længes, når jeg ser dine billeder :-) Men godt, at vi ikke er sneet inde, så vi stadig kan gå ude i haven og lave lidt forskelligt :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 8. Marlene: Ja jeg nyder også at vi trods alt har så mildt vejr... jeg har aldrig prøvet at 'gå i haven' hverken december eller januar måned før, men dejligt er det :o)

  SvarSlet
 9. Hanne: Jeg kom lige til at tænke på, om man mon kan sende anemoner. For så vil jeg da gerne sende en portion til dig... men hvornår gør man så det - hvis man altså kan ;o)
  Hvis du er interesseret :o)

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare sødt af dig :-) Det vil jeg meget gerne modtage. Bare et par knolde, for de er åbenbart rigtigt gode til at brede sig.
  Hvis du kan finde dem nu, så er det nok det bedste tidspunkt. Men ellers tror jeg det er fint når de er afblomstret til foråret.
  Så må du til gengæld love mig at kigge efter på min blog, om der er noget som jeg kan sende dig til gengæld :-) Det behøver ikke være nu, bare hvis du ser et eller andet som du bare må eje, ok? :D

  SvarSlet
 11. Hanne jeg iler ud i haven... eller i hvert fald en af de nærmeste dage :o) Jeg mener jeg kan huske hvor de er, ellers må jeg kigge billeder :o) Og jeg skal nok holde øje med dig og dine billeder - det er skønt sådan at ku bytte :o) Hvis du sender din adresse til mig på preben.feddersen@mvb.net så er anemonerne snart på vej til dig.

  SvarSlet