søndag den 13. maj 2012

Ny clematis, surkløver og morsdagsbuket. . .

Sikken dejlig dag det har været idag :o) Lige vejr til at gå i haven i, og lige vejr til at køre en tur til Bilka i :o)
For noget tid siden købte jeg en ny clematis 'Early Sensation', og den er lige så skøn som jeg håbede. Den er ikke så stor endnu, men den har de skønneste blomster :o)På min tur til Bilka idag købte jeg lidt af hvert, men her skal I se hvad jeg købte til mine syltekrukker under det store bøgetræ. Jeg havde forestillet mig lidt forskellige sukkulenter, men da jeg så disse surkløver var jeg solgt :o)
 Jeg vidste ikke man ku få dem i så mange forskellige udgaver, men jeg var ikke i tvivl om, at det var dem jeg sku ha :o)

Og indenfor står den skønneste buket, som jeg har fået af de skønneste unger. . . gæt selv hvorfor ;o)
Min yndlingsblomst orkidé, roser, hortensia og gerbera. . . hvor blev jeg glad :o)


10 kommentarer:

 1. Smuk clematis.
  Fine planter du har købt.
  Flot buket.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Man er da gået helt SHOP AMOK i kløver :O Men de er da også skønne :O) Fin buket ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg faldt altså pladask for de kløver, så mindre ku ikke gøre det ;)

   Slet
 3. Dejligt når ens unger tænker på en, det er en rigtig sød buket.
  Surkløveren ser spændende ud, og clematissen er skøn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig bare så dejligt :)
   Og tak for det :)

   Slet
 4. Hold da op hvor er den smuk den clematis den må jeg eje :O).
  Meget fin buket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ku heller ikke stå for den søde clematis... købt i Bilka ;)

   Slet
 5. Hvor er den skøn, din Clematis. De er rigtigt populære, de små stedsegrønne Clematis i år. Hvor vil du stille din hele sommeren ? Jeg plejer at have mine i skyggen. Men jeg tror jeg må have dem i lidt mere sol i år, for at få dem til at blomstre godt igen.
  Hvor er det sødt med surkløverne. Smart at bruge syltekrukkerne. Sådan én har jeg da også i et skab, den må frem :-) Har du huller i bunden? Mine ene sprang, fordi jeg glemte den ude om vinteren :-)
  Jeg har også en mørk surkløver. Den har overvintret 3-4 vintre i det opvarmede drivhus nu, og kommer fint igen hver sommer. DE er så søde.
  Skønne unger du har, de kender deres mor :-)
  Jeg fik en dejlig pink buket af mine, for de ved jeg elsker den farve. Og jeg klager tit over at jeg er blevet 'for gammel' til at gå med alt det smarte pink tøj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skønne clematis måtte jeg bare ha :) Især fordi den er stedsegrøn. . . der står den er vinterhårdfør, så det håber jeg da passer. Den er plantet i skygge med lidt solstrejf i løbet af dagen, det håber jeg passer den :)
   Jeg så syltekrukker med blomster et sted og syntes det så sødt ud, så jeg begyndte at samle sammen fra genbrug og markeder. Men der er åbenbart andre der har samme ide, for de ved nok hvad de vil ha for dem. Der er boret huller i dem ja, og de kommer ind hver vinter... i hvert fald så længe jeg husker det ;) Jeg har også haft en rød småbladet til at overvintre et par år, og det klarer den fint. Jeg håber da at ku gøre det samme med de nyindkøbte :)
   Jeg har de skønneste unger, og det er ikke gået deres næse forbi at jeg er ret så vild med orkideer :) Dine unger kender også deres mor hva... man er da kun så gammel som man føler sig ikke... og pink ER smart ;D

   Slet