lørdag den 12. maj 2012

Paradisæbletræ og så lidt af hvert. . .

Jeg har et par blomstrende træer der har skuffet mig fælt hvad angår antal af blomster i år, men så er det jo herligt at mit søjleparadisæbletræ aldrig skuffer mig :o)
Det står så flot lige nu, og blomsterne er ikke engang sprunget helt ud endnu. Jeg elsker det træ. . . når det står med pinke blomsterknopper, når det står helt lyserødt af blomster, når det står med knaldrøde små æbler og når solsorterne hopper rundt i det og spiser af de dejlige æbler - som jeg i øvrigt også bruger i dekorationerne til jul :o)
Det står i forhaven lige foran stuevinduerne, og jeg nyyyyyder synet. . . her lidt billedeguf ;o)

Og så er der rigtig gang i fuglelivet i haven. . . på godt og på ondt. . .

Jeg har opdaget en solsortemor på sine æg inde i en efeu. . . den ser noget betuttet ud, og jeg skal nok lade den være. . . jeg sku bare lige ha et billede :o)

ØV ØV ØV. . . jeg er så glad for det store vinduesparti der lær for vinden på terrassen, men når sådan noget sker er jeg faktisk ret træt af det. Det har hjulpet at klistre silhuetfugle på glasset, men det er ikke alle fugle der forstår hentydningen. Så vidt jeg kan se er det rødstjert, og det er første gang nogensinde jeg har set dem i min have, så det er bare rigtig træls. Det er dog altid noget at de er fløjet i døden sammen som mand og kone, så håber jeg bare ikke at de havde æg eller unger et sted :o/

Hvis jeg var til roser i haven, så sku disse absolut være en af dem. Jeg er vild med farven, og de er så smukke. De har stået i en vase på terrassebordet siden konfirmationen Store Bededag, og de holder sig da helt godt endnu :o)

Det lille træ jeg købte for noget tid siden, som jeg var i tvivl om hvad var, er kommet i Driveren. Og som flere af jer foreslog, så er jeg nu også ret overbevist om at det er en timian. Den dufter altså ikke voldsomt af timian, men alligevel lidt. Og nu begynder den så at springe ud med de fineste små blomster. . . den er da kær :o)

Til sidst lige et tulipanbillede med et lille drys solskin på. . . og et irriterende græsstrå foran linsen ;o)

7 kommentarer:

 1. Ja det er et smukt træ med smukke blomster.
  Og hvor er den fin buketten fra konfirmationen.
  Trist med fuglene og ærgerligt, når du aldrig har set dem i haven før.
  God søndag

  SvarSlet
 2. Paradisæbler er absolut skønne træer, som du selv skriver så er der flere højdepunkter.
  Hvor er det dog trist med det lille par der fløj i døden, sådan nogle har jeg heller aldrig set i haven. De er - undskyld var - rigtig fine...:o/

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt, dit søjleparadisæbletræ. Jeg kan godt forstå at du nyder det hele året. Jeg har et med pink blomster, men det er bare et almindeligt træ. Det er på vej i blomst nu. Det er så skønt som træerne og buskene afløser hinanden lige nu. Men det er nok den sene frost, som har ødelagt nogle af dine blomster.
  Åh, de stakkels små fugle. DEt gør ondt at se. Vi har store panorama-vinduer og har også silhuet-fugle klistret på af samme grund. Men der er også af og til nogen som flyver ind i dem. Heldigvis er det flere år siden at nogen er kommet til skade.
  Hvor er det sødt dit timiantræ. Sådan et har jeg aldrig set før. Jeg elsker duften af timian, og bruger det som bunddække flere steder i haven.

  SvarSlet
 4. Hej. Det var nogle gode billeder. Tak for kigget.

  SvarSlet
 5. Smukt paradisæbletræ.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 6. Smukt, smukt træ. Det kan jeg godt forstå du er glad for. Og det er ekstra plus, at det har noget at byde på hele året.

  Mærkeligt - vi har også lige haft en død rødstjert og vi har heller aldrig set den i haven før. Mon der er invasion eller træk for tiden?

  SvarSlet
 7. Åh det var synd for de små fugle :(

  SvarSlet