onsdag den 23. maj 2012

Terrassen og der omkring. . .

Det kan ikke siges for mange gange. . . nøj hvor er det dejligt vejr vi har :)
Det er næsten for varmt til at lave noget, men lidt får jeg da bedrevet. . . om ikke andet, så i hvert fald vande krukker for de er tørstige :)
Meeeeeen nu skal man jo også huske at slappe af og nyyyyde, så det har jeg prøvet i dag ;)

Fødderne op, en kold bajer og udsigt over haven - det kan jeg holde til :)

Ingen tvivl om at solen skinner. . .Den lille dam er ved at grønnes, også på den dårlige måde. Trådalgerne stortrives og er ikke til at slippe af med, så jeg prøver bare at holde det nede. Fisk er der ingen af, for jeg synes næsten det er synd at de skal svømme rundt i det stads. Frøerne og tudserne kan jeg ikke bestemme over, og det vil jeg heller ikke. Jeg nyder virkelig at følge deres liv i og ved vandet. Jeg elsker i det hele taget at sidde på terrassen og 'følge med'. Der er en del fugle der har reder rundt omkring i haven, og bare når jeg sidder på terrassen kan jeg følge stær, solsort, fluesnapper og gærdesmutte. . . det er hyggeligt :)

 Den røde løn der står ved dammen fylder efterhånden godt. Hvor stor den må blive har jeg ikke taget stilling til endnu. . . det må tiden vise :)

 Den lille frække frø sidder hele sommeren og fniser ved vandkanten :)

Husløg, efeu og græs ved dammen. . .

Den lille syren der står med knopper.  .  . glæder mig til duften :)

Heeeh. . . en lang skygge :)

På terrassen står tre nye fuchsiaer. De sidste tre jeg havde af min fars arvestykker er gået til. . . ØV. Da vi rundede de 18 minusgrader var garagen altså ikke frostfri længere. Jeg er egentlig blevet ret glad for fuchsia, så selvfølgelig sku der nogle nye til :)

Der står også den store krukke med ærtetræet og pengebladet fredsløs. De to figurer hedder Børge og Benny. . . for 4 år siden døbte min datter alle figurer i haven - også disse to :)

 Og så har jeg opdaget en lille ny baby. . . Tobakspibeplanten har været så venlig :) Den får lige lov at vokse sig lidt større, og så kan jeg sikkert bruge den et andet sted i haven :)8 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud, i din have. Godt at have noget smukt at kigge på mens du laver noget fornuftigt ;o), det er jo vigtigt med masser af væske ;o)

  SvarSlet
 2. Dejlig have du har det ser skønt ud. En kold bajer er ikke så dårlig på en dejlig varm dag. Jeg bliver da helt tørstig :)

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 3. Skønne billeder du viser, og klage over varmen, det vil vi altså ikke endnu :o)Skål
  Problemet med alger i den lille dam, har vi også, det er ret klamt, men hvad kan man gøre.

  SvarSlet
 4. Hej. Ja, der er varmt og det er skønt at gå ude i en t-shirt og shorts hele aftenen. Vi får lavet en del i øjeblikket og har ikke rigtigt haft tid til bare at sidde og nyde og slappe af, men det kommer forhåbentligt. Det ser ellers meget hyggeligt ud!

  SvarSlet
 5. Hvor er det en smuk og frodig have du har, du fortjener sandelig at sidde og bare nyde... :o)

  SvarSlet
 6. Der ser så dejligt ud i din have nu og vi må alle huske at nyde de dejlige sommerdage.

  Hvad hedder din lille opstammede syren? Jeg er nemlig på udkig efter noget lignende.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla.
   Tak :) Jeg ved desværre ikke hvad den lille syren hedder. Det er ved at være en gammel sag. Da vores hund var hvalp bed den igennem barken hele vejen rundt om stammen, og vi troede at det var træets endeligt. Men der blev vi snydt, den har det helt fint :) Så vidt jeg husker, er den købt i Bauhaus til 99 kr. . .

   Slet
 7. Tak for turen rundt i din smukke have.
  Hvor er den lille frække frø fin. Den måtte gerne stå i min have.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet