torsdag den 10. maj 2012

Jeg må jo tilstå. . .

at disse billeder er fra sidste uge, hvor vi havde det skønneste vejr med temperaturer oppe omkring 20 grader. Der er allerede sket meget på en uge - for eksempel er bøgehækken sprunget ud - men i disse dage har vi jo bare øv-vejr. . .
Det er virkelig så flot derude lige nu med masser af farver, men det er desværre svært at gengive på billeder. . . I får dem dog alligevel ;o)

Stykket mellem terrassen og A Pindhytt'. . . Den grønne løn er ved at åbne sine blade og ser smuk ud. Jeg kan egentlig bedst li den inden den springer helt ud :o)
Bagved op ad hegnet har jeg lige plantet en clematis - Early Sensation - nogen der kender den? Jeg tror den blir rigtig smuk med masser af små hvide blomster og de fligede blade. Ja det er jo svært at sige, den kan ikke engang ses på billedet :o) Det der stikker frem mellem lamellerne er naboens rose. Det må den gerne, så kan min clematis stikke frem på deres side ;o)

Stykket foran Den Grønne Hule. . . Inden længe ER hulen helt grøn af klatrehortensiaens blade, det blir hyggeligt :o)
Ja og resten er en pose blandede bolsjer fra Haven :o)
Haven er helt sikkert glad for noget regn, men nu har vi da vist også fået nok. . . heldigvis lover de hæderligt vejr på søndag, og det skal jeg da vist benytte mig af :o)

10 kommentarer:

 1. Hej
  Det er en flot og spændende have, I har fået skabt gennem årene. Tak for rundvisningen.

  SvarSlet
 2. Det var dejligt med lidt solskinsbilleder ovenpå regnen. Jeg tror da alligevel, at du har flere sten i din have end jeg har i min :o)
  Vi krydser fingre for solskin søndag, men gerne hele weekenden.

  SvarSlet
 3. Gode billeder fra din smukke have.
  Tak for kigget.
  Ha` en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. Dejlig rundvisning i din forårshave ;o)

  SvarSlet
 5. Synes nu det er dejligt med regn, min have trængte i hvert fald :O) Tak for kigget på en "pose blandede bolcher"

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder fra din dejlige have. Jeg længes efter forår, men nyder også at planterne får denne stille regn. De få blomster "lyser" på en anden måde i regnvejr. Jeg skal ud med kameraet idag og se om jeg kan få de smukke farver til at "hænge" ved.

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder fra din have.
  Når den grønne Hule er dækket af klatrehortensiaerne viser du så ikke billeder derfra PLEASE.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 8. Skønne billeder Bettina, fra en smuk have :-D
  Alt med måde vil jeg sige, nu har vi helt sikkert fået nok regn. Her her det regnet rigtig meget de sidste 3 dage, og vi skulle have været igang med at lave græsplæne. Det er ski ikke nemt når det nu er en mudderbane :-/ øv Skidt vi når det jo nok. Det må bare vente nogle dag nu.
  Nu vil vi gerne have noget sol og varme.

  Marianne :-D

  SvarSlet
 9. Hej. Det er vel nok en dejlig have I har og skønne billeder. Jeg håber også på havevejr på søndag!

  SvarSlet
 10. Hvor er det skønne billeder fra din dejlige have. Hvor ser der pænt ud. Mon ikke du fik en masse komplimenter da I holdt konfirmationsfest :-)
  Jeg er helt vild med hvor flot du har inarbejdet tørrestativet i haven, så det slet ikke skæmmer. Den idé skal jeg lagre. Jeg har et folde ud et på min store grimme terrasse. Men en dag skal den sløjfes, og så ville jeg også gerne have sådan et fint et af træ, som du har.
  Forhåbentlig god have-lyst på søndag :-)

  SvarSlet