lørdag den 3. marts 2012

Der er så meget der frister. . .

. . . og det er svært for en svag sjæl som mig ;o)
Billige forårsblomster, Bilka-reklamer, 50 % i Frelleren, og så videre, og så videre. . .
Så derfor er der kommet lidt fornyelse på min matrikel ;o)

Jeg var i Brugsen og handle først på ugen, og kunne bare ikke stå for disse skønheder :o)

Og så stod der tilmed en rodekasse i butikken. . . og for mig der elsker zink, er det jo ikke til at gå forbi :o)


Torsdag var jeg så i Frelleren og kigge - de havde 50 % på alt, og jeg faldt for denne lille reol. Den kan passe fint i Driveren tror jeg. Lerpotter køber jeg altid når jeg ser dem, dem kan man ikke få for mange af. Og de små vaser har jeg længe manglet, til for eksempel vintergækker. . . her er for under 70 kr :o)


Bagefter var jeg i Rema 1000, og hvert år må jeg bare ha flere Tete a Tete'er til haven. . . og til 20 kr. for 3 potter går det jo ikke helt galt :o)

Og så var det jeg tog i Bilka i går. . . det er farligt. Et stort udvalg af påskeklokker, jeg beherskede mig dog og købte kun 2 :o)Disse charmerende ting røg også i vognen :o)

Våriris til haven og stedmoderblomster til krukkerne. Ved godt det er lidt tidligt med krukkerne, men stedmoderblomsterne kan godt tåle en snert af frost, og til foræringspriser går det nok - hvis ikke det går :o)

Er de ikke skønne. . . :o)

32 kommentarer:

 1. Du milde - du har da godt nok fået shoppet igennem :O)

  Dejlige ting du er faldet for, og som du har reddet fra en uvis fremtid - ja sådan skal man se på det ikk ;-)

  God weekend

  Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige præcis sådan man skal se på det. . . og hvor er jeg glad for at høre, at der er andre med den indstilling :o)

   Også god weekend til dig. . .

   Slet
 2. Delige indkøb.

  Jeg tænkte først at Frelleren var ´Frelsen Chokolade´, men nej der tog jeg altså fejl. De har ellers også altid fristelser af dem, der er svære at gå forbi.

  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ. . . jeg er helt sikker på, at hvis jeg kom forbi Frelsen Chokolade, så ku jeg heller ikke stå for fristelserne der ;o)

   Også god weekend til dig. . .

   Slet
 3. Herinde i haveblogland der finder du jo kun fuld forståelse for alle de dejlige ting du bare måtte eje til haven.
  Jeg skal næsten have skyklapper på for ikke at gå amok for tiden med indkøb af små søde potter med løgplanter.
  Men - hvis jeg falder over lige de små lilla våriris du viser - så slår jeg altså til og køber dem - hvor er de bare flotte med nuancer og prikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jo det jeg vidste. . . at I alle ville forstå mig når jeg skrev om mine indkøb. . . hæ hæ ;o)
   Våriris er supersøde, og lige præcis disse er helt uimodståelige :o)
   . . . og ud fra dit bloggernavn at se, så må det jo være noget lige for dig ;o)
   Tak for din søde kommentar, og velkommen til :o)

   Slet
 4. Hold da helt fast et høst, du har fået med hjem. Gode gode køb, og meget nødvendige, synes jeg :-)
  Det er en skøn reol... den havde jeg også nuppet på stedet.
  Blomsterne er skønne allesammen. Jeg har også Jetfire, og har haft dem i en 4-5 år. De er så søde, og fyldt med blomster hvert år, så dem kan jeg kun anbefale. Jeg tror faktisk også at mine er fra Brugsen.
  Som sagt bifalder jeg alle dine køb ;-) Så fortsæt du bare.
  Og dine søde små anemoner har stukket de første små spirer op i drivhuset idag. Jeg var ellers helt bange for at vi havde slået dem ihjel. Jeg glæder mig SÅ meget til at se dem blomstre :-)
  For øjeblikket går jeg og leder, for at se om jeg kan finde en frøplante af min nyserod til dig, for den kunne du vist godt lide, ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så dejligt med al den forståelse for mine køb. . . nu mangler jeg bare at overbevise min mand ;o)
   Jeg er rigtig glad for, at høre din beskrivelse af Jetfire - det vil jeg glæde mig til :o)
   Pyyyhhh hvor er det godt at de små anemoner har klaret rejsen. Søstrene i min have har endnu ikke vist sig. . . men de står selvfølgelig også ude i kulden :o)
   Jeg kan så meget godt li nyseroden, så det ville da være fantastisk hvis der dukkede en lille frøplante op i din have :o)

   Slet
 5. Dejlige indkøb og sikke en masse forskelligt. Du har ret i at der er meget, der frister rundt omkring. Jeg var også i Bilka i går og det lykkedes mig at komme forbi påskeklokkerne, der stod og spærrede, men der røg flere clematis med hjem - de plagede rigtigt meget om at komme med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også ham CD der gør det umuligt at komme i Bilka uden at ha noget fra haveafdelingen med hjem. . . he he :o)
   Jeg ku har købt mange flere planter i Bilka - blandt andet et Judastræ. Men stedet hvor den skal stå, er endnu ikke færdigt, så den må købes på et senere tidspunkt :o)

   Slet
 6. Sikke flotte køb du har gjort. Jeg har forsøgt at passe på med at købe for meget, men lidt til krukkerne er det blevet til. Har ikke klunset eller fundet guld i genbrugsbutikken for nyligt. Du ved vi har samme svaghed.
  God aften ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nok bare en svag sjæl hvad det angår. . . jeg kan ikke lade være :o)
   Og trangen til genbrugsguld er også en svaghed. . . men det kender du jo alt til :o)

   Også god aften til dig. . .

   Slet
 7. Jeg tilslutter mig alle de andre, hvor er det fine ting, du har købt. Men våriris er jeg da helt vild med, dem kunne jeg også tænke mig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar :o)
   Du må på udkig efter våriris. . . de er ikke til at undvære :o)

   Slet
 8. Skønne og helt uundværlige - hver og en :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med så meget forståelse fra alle. . . he he :o)
   Knus Bettina

   Slet
 9. Kære Bettina
  Sikke en masse guf du har fundet. Du har virkeligt næse for at gøre en god handel. Må indrømme at jeg smeltede da jeg så dine vårisis. Den farve: Lækker lækker.

  Jeg så du skrev, at du ville grave lidt Dorthealijer op. Det er et meget generøst tilbud, men jeg prøver at se om jeg ikke kan finde en have, hvor de har mange, - og så måske købe lidt elle bytte til noget andet.

  MEN TAK - af hjertet, fordi du trods det at du ikke har haven fyldt alligevel vil gøre det for mig. Jeg må dele mine og se om ikke de kan formere sig. Måske er der nogle i England der kan levere, har kigget lidt, men vil prøve at gøre en indsats, og se om man kan få dem til en OK pris.

  knus fra
  Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar, der er kun forståelse her i blogland ;oD
   Jeg håber det lykkes for dig at finde nogle Dorthealiljer det ene eller det andet sted - ellers må du bare sige til, så finder vi nok ud af det :o)
   De har jo spredt sig i min have, så en håndfuld ku jeg nok undvære :o)

   Knus
   Bettina

   Slet
 10. Haløjsa, der er nok en der har været på shopping ;-)
  Fine ting og sager du har fundet :-)
  Stedmoderplanterne skal nok klare det. Hvis du vidste, hvad de meget små planter jeg købte sidste år overlevede af sne og kulde, det var ikke småting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mente nok at de var ret hårdføre, og det har du bevist så jeg tager det helt roligt - tak for det :o)
   Bortset fra Bilka så var alt det andet impulskøb. . . butikkerne elsker sådan en som mig :oD

   Slet
 11. Neeeejj nogle skønne ting og sager du har købt Bettina :-D
  Meget af det du har vist kunne også sagtens have endt i min indkøbsvogn, hvis jeg havde været på de kanter.
  Imorgen skal jeg i Plantorama, og da Bilka er lige overfor er jeg nok også nød til at gå derind "et smut" ;-D Og da jeg jo har dårlig ryg, You now "rygrad som en regnorm", (lægerne kalder det godt nok noget andet)ved jeg jo hvordan det kan gå.
  De Våriris er jeg bare NØD til at få nogle stykker af i min forhave, hvis de har nogle i Viborg.
  Nat nat herfra Marianne.

  SvarSlet
  Svar
  1. UUUhhhh det blir spændende, at se hvor meget din rygrad kan stå imod idag. . . både Plantorama og Bilka - hvis ikke du har noget med hjem, tror jeg for alvor at du er syg. . . hæ hæ ;o)
   Våririserne er bedårende, jeg ku simpelthen ikke stå for dem. Jeg har allerede nogle i haven, men de er ikke så skønne som disse :o)
   Ha en go dag...

   Slet
  2. Uha det var da godt nok farligt at få mig i Plantorama i dag!!! Hold så lige op vi fik shoppet igennem, ja jeg siger vi! for Morten var ski da ikke en skid bedre end mig viste det sig. Den mand leder mig i fordærv ;-D.... jeg er selv lidt rystet ;-D ha ha..... Bilka havde desværre ikke flere Våriris :-( Men når jeg tænker på alt det andet guf jeg fik med hjem er jeg godt tilfreds. Så må jeg nyde billederne af dine :-D

   Slet
 12. Du skrev noget om - på min blog - at du kunne tænke dig et erantis-tæppe. Jeg har jo rigeligt, så hvis du er i nærheden af Århus i den kommende tid, kan jeg grave nogen op til dig. Nogen steder er de ´ukrudt´ for mig!!!! Jeg har googlet, hvor Krogager er, der er jo dog et stykke vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det bare sødt af dig :o)
   Mine forældre havde et erantistæppe i mit barndomhjem, og lige siden har jeg drømt om selv at få sådan et smukt gult tæppe. Det kommer nok med tiden, de kan nok bare ikke li at jeg roder så meget i jorden :o)
   Vi har en go times kørsel til Århus, men jeg har desværre ikke lige nogle ærinder der omkring. MEN hvis jeg nu alligevel sku være i nærheden, så kan du tro jeg takker ja til dit søde tilbud. . . vi må se :o)
   Ha en dejlig dag...

   Slet
 13. Hej. Et stort tillykke med dine fine indkøb og fund. Der er rigtigt meget guf! Jeg tror også sagtens, at dine violer og våriris kan klare sig, selvom der skulle komme lidt frost.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar :o)
   Jeg satser på at de små søde blomster klarer sig. . . de står i hvert fald godt i læ :o)

   Slet
 14. Hej Bettina. Jeg læste hos Staudecafeen, at du var ude efter et hegn/hæk. Vores nabo har hegnet sin kompost ind med rio-net, hvor der vokser Efeu op ad. Nemt, billigt og flot. Man kan faktisk ikke se rio-nettet.... Bare en ide.
  God aften ;O)

  SvarSlet
 15. M-U-M-S nogle lækkerier som sprang på dig! Især Påskeklokkerne, stedmoder og våriris. Er det ikke bare dejligt at foråret er kommet???

  SvarSlet
 16. Hihi Bettina ..... skønt at se man ikke er alene om den brist. Skønne køb du har gjort. Jeg holder mig lige væk fra sådan noget i øjeblikket, har ikke engang fået plantet det jeg sidst slæbte hjem.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 17. Jeg tror alle havenørder lider af en eller anden form "købspsykose" HA HA ;D

  KH Margrethe

  SvarSlet
 18. Tillykke med alle dine fine køb.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet