mandag den 19. marts 2012

Jeg ku altså ikke vente. . .

Med det skønneste vejr til fyraften måtte jeg bare direkte hjem i haven. Fik ordnet lidt hist og pist - det var vist under kategorien 'at nusse'. . . ;o)
Og så ku jeg altså ikke vente. . . de første af havemøblerne måtte ud, så jeg ku sidde og nyde det fantastiske solskinsvejr :o) Ikke for længe ad gangen, det er jo ikke ligefrem varmt endnu :o)
De første krukker kom også ud fra deres vinterhi, og pludselig var den dag gået - men sikke en dag :o)

Fiskene i Søen har også nydt det dejlige vejr. De blir mere og mere aktive for hver dag der går, og de tigger om mad på deres foderplads. Meeeen det er altså lige tidligt nok. . . :o)
Vi har været forskånet denne vinter, kun 3 fisk har vi mistet. Der er ellers nok at ta af - det er vist snart tid til en 'udtynding'. . .

Der er masser af krokus på bloggene lige nu, men jeg kan slet ikke få nok. Mit stykke med blandede krokus er ren vitamin for mig - jeg elsker det :o)

Også mine påskeklokker står flotte nu, og der er masser af små 'babyer'. Og måske heldigvis for det, for ud af de 3 jeg købte sidste år, ser det ud til at kun den ene kommer igen. . . øv :o/

Håber på mange flere af disse dage, det ku jeg sagtens vænne mig til ;o)

27 kommentarer:

 1. Ja, man bliver fristet til en lille pause i solen, når havemøblerne kommer frem. Det er vist kun godt, at vi også husker at holde en pause i ny og næ.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pauser skal der til. . . det må vi huske :o)

   Slet
 2. Jeg kan godt forstå, at du ikke kunne vente mere. Det kan jeg heller ikke, og det skal vi heldigvis heller ikke :-)
  Jeg er også begyndt at flytte ting ud og hærde af. Mest buske og træer som jeg har haft i drivhuset i vinters, og stauder. Men det er skønt når der begynder at komme lidt 'liv' på terrasserne igen.
  Mine fisk er slet ikke så aktive som dine. De havde hejrebesøg lige inden vinter sidste år, og jeg tror stadig at de er bange for at komme frem. Jeg har 7-9-13 kun mistet en unge. Men hejren tog også 5 ud af 10, så det var udtynding nok. Jeg fodrer heller ikke endnu. Mit vand var kun 6° sidst jeg checkede, og jeg starter helst ikke før ved 10°.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt, at få krukker, møbler og andre pakkenelliker ud igen - det blir så tomt i efteråret når det hele pakkes sammen.
   Inden for den sidste uges tid er vores fisk blevet meget mere aktive. Vi havde også besøg af hejren sidste år, men kan ikke sige om den 'fangede' noget. Men det er tydeligt når den har været på besøg, så gemmer fiskene sig i nogle dage. Mon ikke også dine fisk kommer frem når de får forårskuller som os andre :O) Vi plejer også at sige at grænsen går ved ca. 10 grader. . .

   Slet
 3. Jeg synes, at det var for koldt at sidde i havemøblerne, så skal der være godt læ. Jeg har også bedt om at få et par stole frem, men endnu har Bent ikke hørt efter :o)
  Vi har granitbænke i haven, men så bliver man altså noget kold bagi, hvis man slår sig ned der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også kortvarigt jeg sad i stolen, men det var så dejligt med solens stråler lige i ansigtet :o)
   Ja hvis der er noget man blir kold bagi af, så er det da granitbænke. . . du må lige ha fat i Bent igen, så du ikke behøver blive kold bagi ;o)

   Slet
 4. Åh ja, vi talte lige om idag, at det bliver så skønt, når vejret bliver, så vi kan sidde på terrassen og nyde 'livet'. Men synes nu også, at det er lidt for koldt endnu. Måske torsdag med 13 grader og solskin kan lave om på det - det kunne være så skønt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også bare en lille smagsprøve på hvad der venter mig. . . det er endnu for koldt til rigtigt at sidde og 'nyde livet' :o)
   Bare lidt mere sol - som på torsdag - kan gøre underværker ;o)

   Slet
 5. Ja mine står alene ude i haven, for de får ikke selskab af mig endnu.
  Men det ser da hyggelilgt ud med din lækrog. (for det må det være)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he. . . mon ikke snart du blir fristet til at sætte dig bare en lille stund ;o)
   Og ja det er en lækrog, med den skønneste eftermiddags/aftensol :o)

   Slet
 6. Ja det bliver dejligt når vi kan sidde i læ og nyde forårssolen. Det er svært at vente længere;0)
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor skal det bare nydes i fulde drag. . . :o)

   Slet
 7. Hej. Ja, det er dejligt at nyde solen, men her har det blæst temmelig kraftig i dag, så der var koldt! Dine krokus og din påskeklokke er rigtig fine. Det var et dejligt forårsindlæg, du har skrevet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha :o)
   Vi var vist heldige at ha det gode vejr igår. . . :o)

   Slet
 8. Jeg kan heller ikke få nok af at se på krokus :-)
  Dejligt for dig at få lidt havemøbler ud :-) Alle vores står ude ved vores nye hus, og et par cafe borde og stole samt et par bænke har stået ude hele vinteren, og vi har allerede benyttet dem flere gange :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Siddepladser kan man ikke få for mange af rundt om i haven, og så aktive som I er i det nye hus, så skal der siddepladser til, til en lille pause i ny og næ ;o)

   Slet
 9. Det ser ud til at være en dejlig lækrog så er det bare med at komme ud og få et par solstråler på næsen. Havenusning er også bare en skøn disciplin, som jeg kan bruge uendelig lang tid på. ("Hvad har du lavet idag?" "Nååååeeeee bare nusset lidt omkring...").

  Jeg er dog en smule bekymret for udtyndingen af dine fisk... ender de så som fiskefileter til søndagsfrokosten??? c".)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en dejlig lækrog, med eftermiddags/aftensol. . . lige på næsen ;o)
   Man får måske ikke udrettet det helt store når man 'nusser', men gud hvor er det hyggeligt ;o)
   Ha ha, jeg har ikke lige tænkt på vores fisk som fileter. . . så sku det da i hvert fald være nogle af de helt store for at der ku være et måltid i dem :o) Nej min lillebror er den glade modtager, så de lever lykkeligt videre :o)

   Slet
 10. Dejligt med en dag i haven. Det var hundekoldt her hos os. Vinden piskede afsted, så jeg nød solen fra vinduet. Heldigvis havde vi tørvejr her i søndags og der fik jeg nusset rundt, gødet og lagt ekstra jord i mine krukker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå du kender også kategorien 'at nusse' ;o). . . det er bare hyggeligt :o)

   Slet
 11. Dejligt at du nåede at komme i haven på sådan en solskinsdag :o)
  Dejligt billede af fiskene, mon du skulle lave en Give Away?? :D :d kan lige se de tykke kuverter for mig :D

  God dag til dig :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tykke skvulpende kuverter på vej rundt i landet. . . ja det ku være et kønt syn :oD
   Meeeeen jeg tror jeg vil skåne fiskene for den oplevelse :o)

   Også god dag til dig. . .

   Slet
 12. Gode billeder.
  Rart at man kan nyde at være i haven.
  Ser ud til at du har alle tiders hygge krog.
  Hvor har du dog mange guldfisk.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha :o)
   Det er en dejlig hyggelig lækrog vi har der, med solen lige i ansigtet :o)
   Billedet fortæller slet ikke hvor mange fisk der egentlig er. Når der fodres og alle kommer frem - store som små - så skal du bare se. . . vi gætter på et sted mellem 200 og 300 stk. . . derfor udtynding :o)
   Også god dag til dig. . .

   Slet
 13. Ja, det er skønt,når man har nogle dage, hvor man bare nusser, det er jo mange gange her, at de kreative ting bliver lavet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du fuldstændig ret i. . . en god grund til at nusse meget mere ;o)

   Slet
 14. Den pergola du har er vel nok flot.
  Super dejlig at sidde og nyde solen.

  SvarSlet