søndag den 1. januar 2012

Rigtig godt nytår og velkommen rundt i min have...

Rigtig godt nytår til alle I dejlige havebloggere :o)
Jeg må indrømme, at jeg havde lidt tilløb inden jeg besluttede mig for at kaste mig ud i bloggeriet - men jeg har bestemt ikke fortrudt det :o)
Så mange rare mennesker. Så meget inspiration. Så mange gode ideer. Så meget information. Stil et spørgsmål, og man får masser af svar - det er fantastisk... og så er jeg superglad for hver og en af jeres søde kommentarer :o)
Idag er julen blevet pakket ned her, også udenfor. Nu starter et nyt år, og så er julen slut for mig. Dejligt mildt har det været, og den friske luft var tiltrængt efter nattens udskejelser :o)
Jeg har ledt efter et billede der ville være passende at sætte på bloggen idag, men ku ikke bestemme mig... derfor får I en video i stedet for :o) Det er en blæsende og ikke særlig solrig junidag rundt i min have. Siden er mit lyngbed blevet lavet større, og pikstensbelægningen ved døren er også blevet lavet større. Bær over med kvaliteten, det er optaget med mit digitalkamera :o)

15 kommentarer:

 1. Hold da op en imponerende flot stor have med masser af fine detaljer og bede. Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Tak for rundvisningen.
  God videofilm.
  Hvor er din have dog smuk. Mange fine natursten.
  Det ser ud til, at du har en stor have. Hvor stor er den?

  SvarSlet
 3. Tak for kigget i din fine have. Den ser kæmpestor ud! Du har mange hyggelige siddepladser og sikke en imponerende klatrehortensia :)

  SvarSlet
 4. Sikken orden du har i haven :) flot...flot...
  og det bedste af det hele er de pæne stenkanter rundt om bedene... bare super...
  godt nytår

  SvarSlet
 5. Lisbeth: Tak for de pæne ord, godt du ku li rundturen :o)

  Åse: Tak for de pæne ord, godt du også ku li rundturen :o) Haven er 1400 m2. Jeg synes ikke det er voldsom stort, men måske det er fordi den er delt op i 4 haverum :o) Vi har et matrikelnummer mere, men der er kun græs, et bøgetræ og rhododendroner... der er 800 m2.

  Lene: Tak for de pæne ord :o) Jeg elsker hyggelige siddepladser, og synes ikke man kan få for mange :o) Og en af yndlingspladserne er bestemt ved klatrehortensiaerne... den skønne skønne duft er fortryllende :o)

  Tim: Orden er for kameraets skyld ;o) Jeg er også vild med sten... nogle synes det er for meget, men det er jo en smagssag :o) Tak for de pæne ord, og godt nytår til dig også :o)

  SvarSlet
 6. Tak for rundvisningen i din have. Den ser skøn ud, og bærer præg af, at i har brugt masser af tid på at etablere den :-)
  Jeg har som du også en svaghed for natursten :-)
  Godt nytår.

  SvarSlet
 7. Jeg istemmer koret :-) Haven er rigtig flot og ser meget stor ud - der er mange oplevelser rundt om mange hjørner. Og det er imponerende så mange natursten I har fået ind i haven - I må have gode kontakter til områdets landmænd.
  Jeg kan også godt lide, at du har så meget højde i de forskellige bede - det ser godt ud :-)
  Er det mørke granitskærver du har i bedene?

  SvarSlet
 8. Hej. Sikke en imponerende have og sikken en orden. Det ser bare rigtig godt ud og hvor er det dog velholdt! Du må have lagt en masse timer i den have men må ikke desto mindre nyde den helt vidunderligt. Tak for videoklippet. Dejligt at du gik roligt rundt for ellers kan man godt blive søsyg, hvis kameraet hopper for meget. Det var rigtig inspirerende.

  SvarSlet
 9. Tak for en rigtig dejlig rundtur i din skønne, skønne have. Det var da lige hvad jeg trængte til her midt på vinteren :-)
  Og jeg er også enig i at du filmede det rigtigt godt. Så det kan du godt gøre igen en anden gang :-)
  Det var sjovt at se de forskellige steder i din have som du har vist før, bundet sammen til en helhed. Jeg synes at din have er virkelig godt anlagt.
  Og så er den dobbelt så stor som min, og du har endda mere jord. Ja, jeg er godt nok lidt misundelig, på den gode måde altså :-)

  SvarSlet
 10. Vivi: Tak for de pæne ord :o) Ja der er da brugt nogle timer på haven, men det kan jo heldigvis ikke gøres op :o) Sten er skønne - synes nogle - og jeg er i hvert fald en af dem :o)
  Også godt nytår til dig...

  Susanne: Tak for de pæne ord :o) Der er mange kroge og hjørner ja... det ku være jeg sku ta turen rundt i hele haven en dag - nej det blir vist for langt et videoklip :o) Der er blevet kørt rigtig mange sten ind i haven, og der kommer helt sikkert flere. Vi har fået tiltusket os nogle hos nabolandmanden ja, vi har fået nogle foræret fordi folk ved vi 'samler', men vi har altså også betalt os fra noget af det :o) Granitskærverne er de mørke ja. Jeg har det sådan lidt både og med dem - nogle dage synes jeg det er superflot, og andre dage synes jeg det måske er lige mørkt nok... men uanset, så blir de i hvert fald liggende :o)

  Birgitte: Tak for de pæne ord :o) Som jeg skrev til Tim, så er orden for kameraets skyld - her kan også se knap så velfriseret ud :o) Der er brugt mange timer i haven ja, men hvad gør det når man kan li det :o) og du kan tro jeg nyder det :o) Jeg synes ellers jeg hoppede noget med kameraet, men godt det ikke blev for slemt :o)

  Hanne: Tak for de pæne ord :o) Det er dejligt at kigge i gemmerne og drømme sig tilbage til da haven var grøn :o) Nu ved du vel godt at det ikke er størrelsen der gør det... ;o) og misundelse er kun en grim ting hvis det ikke er på den gode måde ;o) jeg er også misundelig på din forhave - på den gode måde - sådan en mangler jeg virkelig :o)

  SvarSlet
 11. Jeg syntes nu det er godt optaget, flot film. Vores kamera kan også, jeg kan bare ikke :)

  Det er en smuk have du har, skønt med sådan en rundvisning. Tak for det.

  Mange hilsner herfra
  Lise Lotte

  SvarSlet
 12. Lise Lotte: Tak for de pæne ord, godt du ku li rundturen :o)
  Jeg er også godt tilfreds med mit kamera, men når jeg ser nogle af de rigtig rigtig flotte billeder rundt på bloggene, så drømmer jeg om et nyt og mere fancy kamera... og drømme må man jo gerne :o)

  SvarSlet
 13. Hej Bettina
  Spændende med sådan en video på din blog. Hvor er det en skøn, fin og tjekket have, du har.
  Rigtig godt nytår.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 14. Kirsten: Tak for de søde ord... og rigtig godt nytår til dig også :o)

  SvarSlet
 15. det kan altså IKKE blive for meget med sten i haven..... jeg har selv mange !! men ikke nok !!

  SvarSlet