onsdag den 4. januar 2012

Årskavalkade

Selvfølgelig vil jeg også være med i 'legen', så her kommer min årskavalkade. . . :o)

JANUAR


FEBRUAR


MARTS


APRIL


MAJ


JUNI


JULI


AUGUST


SEPTEMBER


OKTOBER


NOVEMBER


DECEMBER

15 kommentarer:

 1. Skønne billeder :-)

  Det er sjovt at se alle årskavalkaderne. De første par måneder er der meget ro på, også starter det ellers op, med den ene mere farvestrålende blomst efter den anden :-)

  SvarSlet
 2. Skønt med endnu en kavalkade - dem tror jeg ikke, vi kan få for mange af :-)
  Hvad er det for et lyserødt blomstrende træ, du har i maj? Det er da helt fortryllende!
  Knus Signe

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder. Tak for kigget, det er skønt med alle de kavalkader rundt i blog-land.

  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 4. Jeg synes nu også godt om det sidste, nisserne på bænken :o) de er søde, men ellers siger jeg som Signe hvad er det for et træ i maj, det er et meget smukt billede. Også de skønne aurikler, det er også et fantastisk billede.

  SvarSlet
 5. Smukke billeder.
  Jeg kan nu godt li` billedet med sommerfuglen.
  Sommerfugle så jeg ikke ret mange af sidste sommer.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 6. Tak for de søde kommentarer :o)
  Træet på maj-billedet er min blodblomme. Et træ jeg er rigtig glad for. Det er ikke for stort, har de skønneste røde blade, og de endnu mere skønne lyserøde blomster og tilsidst kommer de små kønne blommer. Jeg ved ikke om man kan spise blommerne, men fuglene er i hvert fald helt vilde med dem. I år stod det flottere end nogensinde og i forholdsvis lang tid, ellers er det jo som med de japanske kirsebær - et vindpust og alle blomsterne er væk :o)
  Ja er mine nisser ikke søde Lisbeth :o) Købt i Frelleren for 25 kr, det ku jeg ikke stå for :o)

  SvarSlet
 7. Endnu en skøn kavalkade :) Hvor er det sjovt at se hvilke forskellige billeder der kommer med i kavalkaderne - hvis man lagde alle kavalkaderne sammen, så har vi jo hundredevis af forskellige planter.

  Dine er også meget flotte.

  Ulla

  SvarSlet
 8. Skønne billeder. Jeg har plantet en blodblomme i 2011, så nu vil jeg glæde mig til at den blomstrer lige så flot som din :-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 9. Ja, jeg er også helt vild med din blodblomme, hvor er den bare smuk.
  Har du det latinske navn på den? Jeg har nemlig en Prunus Cerasifera Nigra, som lyder som dit træ. Den har næsten hvide blomster.
  CD taler også tit om blodblommer. Men på etiketten på mit træ stod Kirsebærblomme. Så nu er jeg nysgerrig om der så findes flere forskellige.
  Og resten af dine billeder er også virkelig skønne :-)

  SvarSlet
 10. Åhh sikke nogle smukke billeder. Jeg er især helt syg med dine aurikler. Hvor er de skønne. Jeg har gået og leget med og lave hylder/hus på vores skur og få en "masse" af disse til at stå der, men er lidt nervøs for jeg ikke kan holder liv i dem.

  Ha´ en rigtig god dag og mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 11. Ulla: Ja det er noget der har sat gang i billedarkiverne de her kavalkader, og det er sjovt at se :o) Tak for de søde ord :o)

  Ina: Du kan roligt glæde dig - jeg er så glad for mit træ :o) Nogle synes det er træls når den begynder at smide blomsterne... jeg ser det som lyserødt snevejr ;o)

  Hanne: Tak for de søde ord :o) Jeg har været i gemmerne og lede efter det latinske navn på blodblommen, men desværre uden held. Jeg ved jeg har set sedlen et sted, men nu er den selvfølgelig væk. Jeg har googlet, og jeg tror altså der findes flere forskellige, så desværre ingen hjælp herfra :o)

  Lise Lotte: Tak for de søde ord :o) Auriklerne er også nogle af mine favoritter i haven... der er noget helt særligt over dem :o) Jeg har dem fra min svigermors have, og de kræver ikke noget særligt. Det er nok lidt andet når de står i krukker, men jeg synes da du skal springe ud i din idé... det lyder til at det ku se rigtig godt ud :o) Jeg ved i øvrigt ikke om de fåes i flere farver - gør du det?

  SvarSlet
 12. Skøn kavalkade. Jeg falder helt i svime over april+maj billederne :-)

  SvarSlet
 13. Hej Møllebakkehaven. Hvor var det dog nogle dejlige billeder, især april.
  Tusind tak for rundvisningen.

  SvarSlet
 14. En dejlig kavalkade. Hos dig er mine favoritter februar, de små vintergækker der kæmper med at komme op og april, aurikler som er så smukke. Helt forrygende.

  SvarSlet
 15. Gitte, Bente og Birgitte: Tak for de søde ord... ja der er noget helt særligt over auriklerne, de er skønne :o)

  SvarSlet