mandag den 20. februar 2012

Ny fane. . .

Skulle du ha lyst til en virtuel rundtur i noget af min have, så har du muligheden nu :o)
Jeg har lavet en fane der hedder 'Rundtur i Haven', og med den viser jeg dig rundt.
Der er planer om flere faner, men det blir når tid og lyst er der!

Har du også lyst til, at læse lidt om mig og min have - ja så er der også mulighed for det under fanen 'Mig og min have' :o)

17 kommentarer:

 1. Lyder spændende, kigger da straks.

  SvarSlet
 2. Hold da op, sikke en have. Sikke en orden der hersker. Jeg vil kigge igen, når jeg har mere tid, lige nu er det vist sengetid.

  En skam man ikke kan ligge kommentarer under fanerne, men den funktion findes åbenbart ikke.

  SvarSlet
 3. Hold nu op hvor er din have fantastisk flot, sikke en masse smukke detaljer. Jeg kan rigtig godt lide den forskellighed der er i formerne og materialerne, det skal jeg vist selv tænke noget mere over. Jeg tænkte også at det er en skam at man ikke kan kommentere under fanen, det tror jeg godt du kan slå til, hvis det er. Jeg har det ihvertfald på mine faner.

  Tak for kigget og igen, en super inspirerede have..

  Kh. Anne- Mette

  SvarSlet
 4. Fin ide med fanerne :-) Jeg har været ved at rode lidt med det, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde ud af det, hmmm...........

  SvarSlet
 5. Hej Bettina - hold nu op hvor er det en flot have, du har og tak for den skønne rundtur. Jeg kan rigtigt godt lide alle jeres store sten omkring bedene og de mørke træer og buske - ja, såmænd også alt det andet. Mange dejlig hyggekroge hvor man kan sidde og så endda det ekstra stykke "ude bagved" med spændende elementer som drivhus og dam.

  En anden dag vil jeg kigge mig lidt nærmere omkring.

  Ulla

  SvarSlet
 6. Tak for den fine tur rundt i din have. Jeg blev ikke helt færdig, men det ser godt ud.Jeg fortsætter en anden dag.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Tak for den guidede tur rundt i haven, og hold da helt op hvor er der mange detaljer og opfindsomme idéer. Du må virkelig have lagt mange tanker og mange arbejdstimer i den have. Jeg kan rigtig godt lide Den grønne hule, og jeg ville elske at have sådan et rum med vægge og loft af klatrehortensia.
  VH Nina

  SvarSlet
 8. Hej Bettina. Ih hvor spændende, det må jeg straks ind og kigge nærmere på. Jeg har endnu ikke helt fattet det der med at ligge noget virtuelt på bloggen, men den dag kommer vel:):)

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 9. Hej Bettina.
  Tak for en skøn rundtur i jeres fine have ... Jeg kan godt forstå du er rigtig glad for de rødbladet træer, det ser fantastisk ud.
  Nyd din dag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 10. Idag er det blæsende, gråt og vådt.........så jeg tror da lige at jeg tager en rundtur i din have og drømme mig lidt væk :o)

  SvarSlet
 11. Wouw!!! Sir' jeg bare... Det var dog den skønneste have, jeg bliver en lille smule grøn ;o) Skønne-skønne detaljer, staldvinduet er da genialt. Og lige som jeg sad og kiggede fik jeg lige en idé til min egen have, - så tak for det!
  Verden er fuld af skønne haver, din er bestemt en af de rigtig skønne :o)

  SvarSlet
 12. Tusind tak for den skønne rundtur i jeres have :-D
  Jeg er helt vild med alle jeres "rum", det er den slags der er med til at gøre en have spændende. Fede belægninger....
  Også forstår jeg godt du er glad for din Blodblomme, sådan et har jeg også engang haft. Det var jeg også helt vild med.
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 13. Jeg måtte også lige på rundtur i din have og tak for det! Det var rigtig spændende og jeg nød dine kreative påfund:-) Glæder mig til at se, når det er blevet mere 'huleagtigt'

  SvarSlet
 14. Tak for en dejlig tur igennem din smukke have.
  Hvor er du dygtig til at finde ud af det med fanerne.
  Jeg kan læse at du bor imellem Esbjerg og Billund, så det er da ikke så langt fra os.
  Ha`en god dag/aften.

  SvarSlet
 15. Kære alle I søde havebloggere - tusind tak for jeres helt igennem dejlige kommentarer :o)
  Det var et irritationsmoment, at man ikke ku kommentere under fanerne - det ku jeg jo ikke ha, så jeg har været inde og rode med det, og nu kan der kommenteres ;o)

  Vivi: Gå ind under Design - Indlæg - Rediger sider - Ny side - og så kan du lave op til 20 nye sider :o)

  Nina: Velkommen til på min blog, og tusind tak for de søde ord :o) Jeg har også meldt mig som fast læser hos dig, og glæder mig til at følge dig og din have :o)

  Fru Friis: Frø-grøn??? ;o) Det er da bare alletiders hvis du har fået gode ideer af at besøge min have - du er velkommen til at bruge dem :o)

  SvarSlet
 16. Hej. Det var interessant læsestof og se på billeder. I har godt nok en utrolig smuk have og meget velplejet. Jeg kan rigtig godt lide stilen og også jeres sten. Dem er der mange af. Jeg har et eller andet med sten, jeg synes, de hører til i en have og i jeres ser det bare rigtig godt ud. I har også en tilpas mængde træer, det giver et flot helhedsindtryk, synes jeg.
  Jeg glæder mig til at følge dig og din have her på sidelinjen fremover også!

  SvarSlet
 17. Tak for rundturen i din fine have.

  SvarSlet