torsdag den 12. april 2012

Genbrugsguld og mos i store mængder. . .

Jeg var lige en tur forbi Frelleren i dag, og selvfølgelig var der lidt genbrugsguld jeg måtte ha med hjem ;o)

Lerpotter kan man aldrig få for mange af. . . :o)

Denne skønne dåse ku jeg bare ikke stå for. . . :o)

Og disse to vil passe perfekt til et par krukker i Driveren. . . de kræver en gang maling, men til 15 kr. stykket så går det nok ikke helt galt. . . :o)

Ja og så var der disse kranse til foræringspriser. . . sååååå. . . ;o)

Det så forfærdeligt ud i går efter at manden havde været i gang med vertikalskæreren, men det var der vist heller ikke noget at sige til. . . da jeg kom hjem fra arbejde i dag var alt mosset revet sammen i bunker. . . 5 STORE bunker. . . jo det kan kun blive bedre :o)

Jeg går og holder øje med min sommerfuglebusk. De sidste to år er den frosset helt tilbage, og jeg har været sikker på, at det var ovre med den. . . meeen den er troligt startet helt fra bunden af hvert år, og vokset sig stor og smuk. Også i år ser den mere død end levende ud, men jeg håber det bedste - igen :o)
Er der nogle af jer der har sommerfulgebuske, og er der liv i dem, eller. . .

13 kommentarer:

 1. Fine ting du har fundet i Frelleren i dag :-)

  Din plæne ser straks meget bedre ud i dag.

  Sjovt nok stod jeg også og kiggede på sommerfuglebusken i dag, den så noget død ud, men jeg tænkte så som så, at det kunne jeg jo være ret ligeglsd med, så følte ikke engang for at kradse lidt i den for at se om der var liv.

  SvarSlet
 2. Jeg har mange sommerfuglebuske, og de ser ikke døde ud. Jeg klipper dem i næste uge eller måske i weekenden, hvis der ikke kommer for meget frost.

  SvarSlet
 3. Genbrugsguld er guf :o)
  Jeg har to sommerfuglebuske, den ene nogle år gammel og ser ud til at have det fint. Den anden er sat i efteråret og er købt efter inspiration fra Vivi (ovenover), den har det også fint og jeg glæder mig vildt til at se dens fine røde farve. Begge er klippet tilbage for et par uger siden.

  SvarSlet
 4. Det var da også genbrugsguld i store mængder, synes jeg :-) Og lækre ting du har fundet igen.
  Hold da helt fast med mos! Har I kompost eller kan I bruge det til at bunddække med nogle steder?
  Jeg har også sommerfuglebuske. De har det fint, og den største som står mest beskyttet i forhaven, blev klippet ned forleden. Jeg er sikker på at din også nok skal komme :-)

  SvarSlet
 5. De to vogne du har fået - nærmest - er bare så søde - og smart at have hjul under krukkerne, når man nu vil flytte lidt rundt.
  Græsset er pludselig blevet grønt!

  SvarSlet
 6. Jeg har 3 sommerfuglebuske. Der er vist liv i 2 af dem, men man kan bliver overrasket over at der nogle gange går længe før de viser tegn på liv. Vi skal også igang med vertikalskæreren, vi har mere mos end græs. Det er altid sjovt at gå på genbrugsjagt. Fine krukker du har fundet.

  SvarSlet
 7. Jeg har omkring 15 stk og jeg tror/håber der er liv i dem. Har prøvet at miste 2 forrige vinter. Men erfaringen siger man at de er lidt langsomme med at komme ud af fjeren ;)
  Knus Marlene

  SvarSlet
 8. Uha Bettina lækker genbrugsguld ;-D
  Altså Sommerfuglebuske er en mangelvare her i haven ha ha...(jeg har før haft flere, i de andre haver jeg har haft.)Men det er da helt bestemt noget af det der står på ønskesedlen.
  Knus Marianne.

  SvarSlet
 9. Hej Bettina. Skønne ting du har fundet, det er bare med at have øjnene med sig.

  Vi har også revet mos hos os og lagt i en bunke, hviket vi har opdaget gjorde fru Solsort rigtig glad. Hun skal nu ikke så langt efter materiale til sin rede, som hun syntes hun skal lave lige ved siden af mit plantetarie. Så jeg går med listesko nu. Og nu nænner jeg ikke og flytte mosen før hun er færdig :):)

  Ha´ en rigtig god weekend.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 10. Gode ting du har købt. Hvor er du god til at finde noget spændende.
  Ja vi har sommerfuglebuske, men jeg har ikke kigget efter om der er liv i dem. Jeg mener vi kan komme langt hen på året før de viser tegn på liv. Fortvivl ikke. Jeg tror bestemt, at de nok skal komme

  SvarSlet
 11. Tak for alle jeres dejlige svar :o)
  Jeg væbner mig med tålmodighed, og håber det bedste for sommerfuglebusken. . . jeg blir nok overrasket lige som de andre år :o)

  Ha en go weekend. . .

  SvarSlet
 12. Hej. Sikke nogle kups du har gjort. Det er lækre sager. Jeg skal love for at I tager kampen op mod mosset. Jeg har faktisk opgivet det og her hos os har græsset hvert år alligevel fået overtaget, når det først begynder at gro. Jeg læste et eller andet sted, at når man river mos op af plænen, skal man passe meget på ikke at sprede mossporerne til hele haven for så kan man vist risikere, at få mosset overalt. Jeg ved ikke om det er rigtigt?

  SvarSlet
 13. Fine sager :)

  Ja, mange har jo svaret dig allerede... men herfra er meldingen at vores to (10 år gamle) sommerfuglebuske blev klippet voldsomt ned sidste forår. Endnu står de som to døde buske uden mindste anlæg til forår, men jeg er sikker på at de kommer i gang snart. (det håber jeg i hvert fald...)

  God weekend.

  SvarSlet