torsdag den 3. januar 2013

Gaver, bibliotek og blomster. . .

Nu taler man jo ikke om en piges alder, men jeg rundede et skarpt hjørne i efteråret, og hvor blev jeg bare begavet - gamle nyheder ja, men jeg har som bekendt først fået tømt mit kamera nu :o)
Jeg fik mange dejlige gaver, men hvad siger I til det her. . .

Jo jo, min familie forstår at give gaver. . . he he :o)
Grunden til at jeg ikke ku tømme mit kamera, var jo fordi overførselskablet var blevet væk i byggerodet. Og byggerodet er der jo pga renoveringen. Og pga renoveringen har jeg slet ikke haft tid til at læse bøgerne endnu... suk... jeg har dog kigget billeder, og været langt væk i drømmeland :o)
Men nøj hvor jeg glæder mig til, at jeg kan sætte mig ned, smide benene op og fordybe mig i disse dejlige gaver :o)

Indtil da står de i mit lille 'havebibliotek' og venter på mig :o)

Her har jeg samlet alt mit læsestof om haven :o)

Min 'Dalby-samling' :o) I forvejen havde jeg 'Hemmelige haver'. . .

Andre havebøger jeg har købt gennem tiden. . .

Min 'Alt om Haven-samling'. Jeg startede i april 2006 :o)
Kassen med kort har jeg købt i Frelleren for en flad 10er. Den er ikke komplet, men der er oplysninger om næsten alt hvad der er værd at vide om haven :o)

Når man sådan har fødselsdag, så får man også blomster. . . jeg gjorde i hvert fald ;o)

En buket fra min svigerinde, fra hendes egen have. Jeg havde helt glemt, at jeg havde taget billederne, men jeg kan da godt forstå jeg gjorde det ;o)

Det er jo de skønneste efterårsfarver samlet i en buket :o)

Enkelt og alligevel så smukt :o)
Jeg har sagt til min svigerinde, at hun sku prøve at oprette en blog, for hun har en fantastisk dejlig have, og en masse hun kan vise og fortælle om. . . men indtil videre besøger hun os bare her i Blogland - er det ikke rigtigt Else Marie ;o)

23 kommentarer:

 1. Tillykke med at du rundede i efteråret. Sikken en samling dejlige havebøger du fik og også ejer i forvejen. Jeg ved hvor der findes en have, har jeg også, det er efter min mening den bedste af bøgerne, måske fordi den handler meget om rhododendron :)
  Fin buket du fik af Else Marie, hun skal være velkommen til at kigge med hos vi andre, måske en dag springer hun ud som blogger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha :o)
   Indtil videre har jeg kun kigget billeder, og der vinder 'Jeg ved hvor der findes en have' vist... sikke nogle skønne billeder :o)

   Slet
 2. Kære Bettina,
  Tillykke med dine nye bøger. De er gode allesammen. Lov mig at få tømt det kamera lidt oftere fremover, du skriver og blogger så hyggeligt.
  Dbh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, og velkommen på min blog :o)

   Slet
 3. Tillykke med fødselsdagen i efteråret. God fornøjelse med læsningen, når du får tid.
  VH Nina

  SvarSlet
 4. Hej Bettina.Ja! det er skønt at sætte sig med en god havebog og drømme om nye tiltag i haven.Og tillykke med den runde dag i efteråret.Knus Jette

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdagen i efteråret. Det er super dejlige gaver familien har foræret dig. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til endelig at få tid til at nærlæse dem. Det er også en smuk efterårsbuket. Det var godt at det kabel dukkede op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var alt for længe det var forsvundet ;o)
   Tak for de søde ord :o)

   Slet
 6. Tillykke med fødselsdagen, selvom det er ved at være lidt tid siden. Bog gaver er altid dejlige, glæd dig til du får tid til at læse dem.
  "Jeg ved, hvor der findes en have" er en af mine yndligs havebøger. Jeg er helt vild med den have og de planter, der bliver beskrevet der :-)

  SvarSlet
 7. Fint havebibliotek, du har oprettet. Godt, du nu kan uploade dine fine fotos.

  SvarSlet
 8. Hej. Tillykke med fødselsdagen og sikke et bibliotek. Du kan godt glæde dig til læsningen, jeg har læst dem og de er bare gode. Rigtig god fornøjelse.

  SvarSlet
 9. Hej Bettina, forsinket tillykke med din runde dag:) Jeg er helt imponeret over så mange af Dalbys bøger du fik, de er skønne - jeg har selv et par stykker af dem. Nu håber jeg du snart får tid til at nyde bøgerne.

  Ulla

  SvarSlet
 10. Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Dejlige billeder det kamera gemte!

  SvarSlet
 11. Stort tillykke med føs´dagen.
  Ja - dejlige gaver, det må da siges. Havebøger er altid et hit - også her i huset.
  Og Dalby kan jo leverer nogle stykker af slagsen :-)
  Skønt skab du har dig dér...
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet