torsdag den 21. juni 2012

Den skønneste duft i Den grønne hule. . .

Klatrehortensiaerne blomstrer i Den grønne hule, og der er den skønneste duft lige nu. Jeg elsker den tætte mur af grønne blade, jeg elsker elsker de smukke blomster og jeg elsker elsker elsker den fantastiske duft de udsender :)
Det har taget nogle år, men nu begynder det efterhånden at ligne en hule. Væggene er der, men det kniber lidt med taget. Nu er klatrehortensiaer nok heller ikke så vilde med at klatre på trådnet, men det kommer da lige så stille.
Det er så hyggeligt et sted at sidde, men jeg må vist ud og investere i nogle nye møbler. De er ikke meget værd længere, og det sku jo nødigt gå sådan at nogen kom galt afsted :)
Her kommer en billedserie fra Den grønne hule, og ja. . . der er mange billeder ;)
 Uhh den efeu skal jeg være over hele tiden med saksen, men jeg kan nu så godt li den. Og så huser den fuglereder hvert år. I år var det solsorten, og de 4 små unger er fløjet fra reden. . . mission completed :)

 Udsigten gennem det gamle staldvindue i bøgehækken. Og der springer de irriterende tørresnore lige i øjnene igen. . . men jeg har fundet et nyt sted, det kræver baaaaare lige noget arbejde først :)
 Mit kamera kan ikke klare en kridhvid figur lyst op af solen. . . hun er ikke så skinnende ;) Cirklen med buksbom er plantet sidste år, derfor så små :)

 Inden længe har hækken også lukket omkring vinduet. . .

Og så ku jeg altså ikke lade være med, at ta et billede af dette forelskede sneglepar ;)

15 kommentarer:

 1. Dejlige stemningsfulde billeder fra din have. Jeg er også vild med klatrehortensia. Dine buksbom bobler er sjove og granitstenene ser smuk ud med stenbedsplanten i sprækken. Der er meget at se på fra den grønne hule når der skal slappes af :-)
  Sommerhilsner
  Rose

  SvarSlet
 2. Den hule indbyder rigtig til afslapning. Jeg er også vild med klatrehortensia :)

  SvarSlet
 3. Sikke en lækker grøn hule. Jeg er helt vild med din idé med at sætte et staldvindue i hækken - super fint og når først hækken rigtig bliver tæt omkring vinduet, bliver det genialt.
  Massere af dejlig Buskbom - det er så kønt, klassisk og roligt....en fryd for øjet med sådanne "grønne og rolige pauser".
  Klatrehortensia er vidunderligt - kan forstå du bare elsker elsker elsker din hule lige nu, hvor den blomstrer og dufter. Smukke høstfarver får den jo også til den tid :o)

  SvarSlet
 4. ....."kan godt forstå"...........skulle der stå ;o)

  SvarSlet
 5. Det er en meget smuk og velholdt have I har Bettina! Der er så mange søde finurligheder, som staldvinduet f.eks. Lækre billeder en flot fotomontage, du har begået der. Måske liiige med undtagelse af det hvide spøgelse! Hun er jo smuk - men måske bedre i overskyet vejr.

  SvarSlet
 6. Hvor er der hyggeligt i din grønne hule, sjov og kreativ ide med vinduet i hækken ;o) Jeg er helt pjattet med den flækkede sten med husløg, den måtte gerne bo hos mig ;o)

  SvarSlet
 7. Skøn hyggelig hule, du har der. Jeg har aldrig tænkt over, at klatrehortensia dufter, jeg må lige ud og tage et snif.

  SvarSlet
 8. Gode billeder fra din grønne hule.
  Din hvide damefigur ser da godt ud. Vi har lige fået 40 damefigurer hjem fra Polen, som vi håber på at kunne sælge.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 9. oj oj oj hvor ser det godt ud - glæder mig til min klatrehortensia får lige så meget dimension som din - hvor er den fantastisk ;0)

  Dorthe

  SvarSlet
 10. Altid en fryd at kigge ind her hos dig! Din grønne hule er fantastisk! Nu kan jeg drømme om denne idé til mit hjørne med Uhyret, når det bliver ledigt om sådan cirka 7-8 år...

  SvarSlet
 11. Hvor er det en god idé med en grøn hule - nu blev jeg inspireret til at lave noget lignende... :-)

  SvarSlet
 12. Ihh tusind tak for alle jeres søde kommentarer :)
  Og velkommen til nye læsere - hvor er det dejligt I kigger forbi :)

  Ha en go dag. . .

  SvarSlet
 13. Ja den er skøn din Klatrehortensia. Sikken en hule. Jeg har en foran huset i skygge, den er bare ikke meget for at gro. Den er stadig lidt lille og tynd :) og i år har den så heller ikke så mange blomstre. Jeg var så heller ikke klar over den dufter, så jeg må også ud og snuse engang.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 14. Hvor er der lækkert i din grønne hule, et pragtfuld og stemningsfyldt sted at kunne sidde. :o)

  SvarSlet
 15. Hej Bettina.
  Lang tid siden der er sket nyt på din fine blog.
  Håber alt er vel og du vender tilbage :-)
  Kh Lone

  SvarSlet